Rapperul DMX, în stare critică după o supradoză de droguri

De: Ana Obretin / 04.04.2021, 10:54
Rapperul DMX, în stare critică după o supradoză de droguri

Rapperul american DMX, în vârstă de 50 de ani, este în stare critică după o supradoză de droguri.

Artistul, al cărui nume real este Earl Simmons, a fost internat în secția de terapie intensivă a unui spital din White Plains, New York, după ce a suferit un infarct din cauza unei supradoze de droguri, potrivit TMZ.

Reprezentanții DMX au confirmat pentru Billboard că rapperul este în prezent internat în spital, dar nu au putut oferi mai multe detalii despre starea sa de sănătate.

O sursă a declarat pentru TMZ că DMX – care are o lungă istorie în ceea ce privește abuzul de droguri – are „o oarecare activitate cerebrală”, în timp ce o altă sursă a spus că este „în stare vegetativă”, scrie The Hollywood Reporter.

La începutul anului 2019, DMX a fost eliberat din închisoare, după ce a executat o pedeapsă de un an pentru evaziune fiscală. Mai târziu în acel an, el a anulat o serie de spectacole live și s-a internat într-un centru specializat în tratamente de dezintoxicare. Rapperul a avut numeroase probleme cu justiția și a mai fost condamnat pentru furt, consum de droguri și abuz asupra animalelor.

Cel mai celebru album al său este „And Then There was X” (1999), care a inclus hitul „Party Up (Up in Here)”. DMX, al cărui nume de scenă provine de la Dark Man X, pseudonimul cu care se prezenta în concertele rap, a jucat și în câteva filme, precum „Romeo Must Die” (2000) și „Last Hour: (2008).

Cariera rapperului include 15 prezențe în Billboard Hot 100.

CITEȘTE ȘI: Demi Lovato, internată într-o clinică de dezintoxicare, după o supradoză de droguri 

Tentativă de SINUCIDERE? Oana Zăvoranu, la spital după ce a luat o supradoză de somnifere!

Demi Moore a ajuns la spital, dupa o supradoza de medicamente

Fosta soţie a lui Elton John a încercat să se sinucidă în luna de miere

Foto: Profimedia Images