„Reminiscențele Trecutului”, cu Hugh Jackman, intră de mâine în cinematografe

De: Nicoleta Lepădatu / 19.08.2021, 13:21
„Reminiscențele Trecutului

De la scenarista, regizoarea și producătoarea regizorul Lisa Joy vine de mâine în cinematografele din România thrillerul de acțiune „Reminiscenţele Trecutului” al Warner Bros. Pictures, cu Hugh Jackman , Rebecca Ferguson și Thandiwe Newton în rolurile principale.

Nick Bannister (Jackman), un investigator privat al minții, navighează în lumea întunecătoare și atrăgătoare a trecutului, ajutându-și clienții să-și acceseze amintirile pierdute. Trăind la marginea coastei scufundate din Miami, viața lui se schimbă pentru totdeauna când primește un nou client, Mae (Ferguson). O simplă chestiune de pierdut și găsit devine o obsesie periculoasă. În timp ce Bannister luptă pentru a găsi adevărul despre dispariția lui Mae, el descoperă o conspirație violentă și, în cele din urmă, trebuie să răspundă la întrebarea: cât de departe ai merge pentru a te ține de cei pe care îi iubești?

În „Reminiscenţele Trecutului” este evidentă viziunea lui Joy despre un Miami distopian, a cărui coastă este sub apă, scoțând în evidență ceea ce este greșit în lumea lui Bannister, prin vocea lui Jackman. „Când apele au început să crească și a izbucnit războiul, nostalgia a devenit un mod de viață”, spune el. „Nu erau multe de așteptat, așa că oamenii au început să privească înapoi. Nimic nu te prinde mai mult decât trecutul”.

Alături de nominalizatul la Oscar Jackman („Les Misérables”, „The Greatest Showman”), Ferguson („Dune”, filmele „Mission: Impossible”) și Newton („Solo: A Star Wars Story”), filmul îi are în rolurile principale pe Cliff Curtis („The Meg”, „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”), nominalizata la Oscar Marina de Tavira („Roma”), Daniel Wu („Into the Badlands”, „Warcraft”), Mojean Aria (TV „ Vezi „și„ Dead Lucky „), Brett Cullen („ Joker „), Natalie Martinez (seria„ The Stand „și„ The Fugitive „), Angela Sarafyan („ Westworld „) și Nico Parker („ Dumbo „).

Joy („Westworld”) debutează cu „Reminiscenţele Trecutului”  în regia filmelor de lungmetraj și pune în scenă propriul scenariu original. Filmul este produs de Lisa Joy, Jonathan Nolan, Michael De Luca și Aaron Ryder. Producătorii executivi sunt Athena Wickham, Elishia Holmes și Scott Lumpkin.

Echipa de creație a lui Joy include mai mulți dintre colaboratorii ei din „Westworld”, inclusiv directorul de imagine Paul Cameron, designerul de producție Howard Cummings, editorul Mark Yoshikawa și compozitorul Ramin Djawadi, alături de designerul de costume Jennifer Starzyk („Bill & Ted Face the Music”).

Filmul este distribuit în România de Vertical Entertainment și  va fi lansat în cinematografe, pe 20 august 2021.

Foto: Warner Bros. Pictures

CITEȘTE ȘI: Trailerul filmului „Reminiscence“, cu Hugh Jackman, a fost lansat