Richard Armitage („The Hobbit”) și Charlie Murphy („Peaky Blinders”), în distribuția thrillerului Netflix „Damage”

De: Nicoleta Lepădatu / 18.03.2022, 06:54
Richard Armitage („The Hobbit”) și Charlie Murphy („Peaky Blinders”), în distribuția thrillerului Netflix „Damage”

Richard Armitage urmează să joace în „Damage”, un nou serial Netflix de la Gaumont U.K. și Moonage.

Armitage („The Hobbit: The Battle of the Five Armies”) îl va juca pe William, un politician care se angajează într-o aventură pasională cu viitoarea sa noră, Anna (interpretată de starul „Peaky Blinders” Charlie Murphy).

Anna este deja logodită cu fiul lui William, Martyn, interpretat de Rish Shah  („Miss Marvel”). Ea luptă pentru a menține ambele relații în viață – una cu Martyn și una cu William – dar este inevitabil ca adevărul să iasă la iveală și cineva să fie rănit.

Între timp, William se trezește atras într-o spirală obsesivă, fără ca soția sa Ingrid să știe (interpretată de Indira Varma din „Obi Wan Kenobi”.)

Pippa Bennett-Warner („Gangs of London”) urmează să se alăture distribuției în rolul lui Peggy.

„Damage” se bazează pe nuvela politică a lui Josephine Hart din anii 1990 despre „obsesia erotică și dorința interzisă”.

Scenariul este semnat de Morgan Lloyd-Malcolm („The Interrogation of Leo and Lisa”) și jurnalistul devenit scriitor Benji Walters, iar regia va fi semnată de Glenn Leyburn și Lisa Barros D’Sa („Good Vibrations”, „Ordinary Love”).

Gina Carter va produce serialul, în timp ce Matthew Read și Frith Triplady de la Moonage și Alison Jackson de la Gaumont vor fi producători executivi.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „Peaky Blinders”: Netflix a stabilit data premierei sezonului șase