„Peaky Blinders”: Netflix a stabilit data premierei sezonului șase

De: Nicoleta Lepădatu / 10.03.2022, 15:41
„Peaky Blinders”: Netflix a stabilit data premierei sezonului șase

Cu cel de-al șaselea și ultimul sezon al serialului epic cu gangsteri „Peaky Blinders” care se difuzează în prezent în Marea Britanie, unde are un succes foarte mare, Netflix a stabilit data premierei pentru restul lumii. Toate cele șase episoade ale sezonului 6 vor fi lansate pe serviciul de streaming pe 10 iunie în SUA și pe toate piețele în care Netflix deține drepturile show-ului.

Serialul cu Cillian Murphy în rolul principal a avut lansarea celui de al șaselea sezon la sfârșitul lunii februarie pe BBC One din Marea Britanie, stabilind un nou record pentru lansarea unui sezon, cu 3,8 milioane de telespectatori într-o singură zi. Acesta a fost cel mai bun scor pentru clanul Shelby într-un episod de debut și a egalat, de asemenea, recordul general al seriei, care a fost stabilit anterior de finalul sezonului 5 din septembrie 2019.

Sezonul 6 este ultimul al seriei, dar creatorul Steven Knight a confirmat recent pentru publicația Deadline că se va face și film cu aceleași personaje.

În sezonul 6, personajul Tommy Shelby al lui Murphy se va înfrunta cu diverși inamici, dar cel mai dificil dușman pe care îl are este el însuși. De asemenea, revin Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Anya Taylor-Joy, Natasha O’Keeffe și Sophie Rundle, printre alții. Apar și Stephen Graham și James Frecheville. Helen McCrory (Polly Gray) a murit anul trecut, iar primul episod din sezonul 6 i-a fost dedicat.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „Peaky Blinders”: Tom Hardy a revenit în sezonul 6. Un teaser a fost lansat (VIDEO)