Ultimul sezon din „Peaky Blinders”, prezentat într-un trailer exploziv (VIDEO)

De: Ana Obretin / 03.01.2022, 16:34
Ultimul sezon din

Ultimul sezon al serialului „Peaky Blinders” se anunță a fi exploziv, cel puțin așa sugerează trailerul care a fost lansat de curând. Din distribuție fac parte, printre alții, Cillian Murphy, Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole și Anya Taylor-Joy.

Într-o declarație lansată în ianuarie 2021, Steven Knight, creatorul serialului de succes, le-a spus fanilor: „După întârzierea producției impusă din cauza pandemiei de Covid-19, vom regăsi familia într-o situație periculoasă extremă, iar miza nu a fost niciodată mai mare. Credem că acesta va fi cel mai bun dintre sezoane și suntem siguri că fanii noștri îl vor adora”. Serialul va urmări în continuare familia Shelby, de la începutul secolului al XX-lea, din Birmingham, și activitățile de gangsteri ale membrilor săi, potrivit Deadline.

CITEȘTE ȘI: Top cele mai bune seriale ale secolului 21; ce producție ocupă primul loc (VIDEO)

O continuare „Peaky Blinders” pe marile ecrane

Dar dacă „Peaky Blinders” se încheie la televizor, povestea va continua în cinematografe. Steven Knigh a anunțat într-adevăr, în octombrie anul trecut, că un lungmetraj derivat din show va fi filmat în 2023. Va fi „situat și filmat în Birmingham”, a spus el. „Probabil va fi sfârșitul aventurii așa cum o cunoaștem”, a spus el, adăugând că seriale din universul „Peaky Blinders” sunt luate, de asemenea, în considerare. 

Cu Cillian Murphy în rolul principal, serialul a primit numeroase premii de la premiera în 2013.

CITEȘTE ȘI: Actriţa Helen McCrory, cunoscută din „Skyfall”, „Peaky Blinders” și „Harry Potter”, a murit

Foto: Profimedia Images