„Peaky Blinders”: Tom Hardy a revenit în sezonul 6. Un teaser a fost lansat (VIDEO)

De: Ana Obretin / 03.12.2021, 09:00

Producătorii serialului de succes „Peaky Blinders” au publicat pe contul oficial de Twitter un teaser pentru a le aminti fanilor că sezonul final va avea premiera în curând. Serialul va urmări în continuare familia Shelby, de la începutul secolului al XX-lea, din Birmingham, și activitățile de gangsteri ale membrilor săi.

CITEȘTE ȘI: Top cele mai bune seriale ale secolului 21; ce producție ocupă primul loc (VIDEO)

Teaserul intră direct în subiect și dezvăluie faptul că sezonul va avea premiera la începutul anului 2022. Cu mesajul „ia uite cine s-a întors”, BBC anunță revenirea personajului principal Thomas Shelby (Cillian Murphy), absent de pe micile ecrane din 2019. Mai mult de atât, se sugerează revenirea lui Tom Hardy în rolul lui Alfie Solomons pentru ultimul sezon.

Vezi teaserul mai jos:

Serialul „Peaky Blinders” va fi urmat de un film

Producția sezonului al șaselea a fost amânată din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei, în 2020. Chiar dacă acesta este ultimul sezon, creatorul seriei, Steven Knight, a dezvăluit deja că povestea va fi finalizată printr-un film.

Teaserul nu oferă nicio indicație despre ce se va întâmpla cu personajul regretatei Helen McCrory, Polly Gray, foarte popular în rândul fanilor. Actrița, care a jucat și rolul Narcissei Malfoy în seria de filme „Harry Potter”, a murit la începutul anului, din cauza unui cancer. Steven Knight a dezvăluit că sezonul următor va prezenta un omagiu adus actriței, dar nu a precizat dacă a reușit să filmeze vreo scenă înainte de moartea acesteia și nici ce s-a întâmplat cu personajul ei. 

Foto: Profimedia Images