Richie Faulkner, chitaristul Judas Priest, internat din cauza unor probleme cardiace grave

De: Ana Obretin / 28.09.2021, 15:01
Richie Faulkner, chitaristul Judas Priest, internat din cauza unor probleme cardiace grave

Richie Faulkner, chitaristul trupei rock Judas Priest, a fost internat din cauza unor probleme cardiace grave, iar colegii săi au amânat restul turneului pe care îl susțineau în SUA.

„Cu profund regret, trebuie să amânăm restul turneului nostru în SUA. Richie are probleme grave din cauza unor afecțiuni cardiace, din cauza cărora este internat în spitalul”, se arată într-o declarație a grupului Judas Priest publicată, marți, pe rețelele de socializare online.

„Între timp, toți îi trimitem dragoste vulturului nostru, pentru o recuperare rapidă. De îndată ce vom primi informații de la medicii săi cu privire la momentul în care vom putea reprograma datele, bineînțeles că le vom anunța”, mai scrie în declarație, potrivit NME.

Legendele muzicii metal și-au început turneul 50 Years of Heavy Metal la mijlocul lunii august, iar, în weekend, au avut un concert în festivalul Louder Than Life din Louisville, Kentucky. Turneul era programat să se încheie la începutul lunii noiembrie.

Richie Faulkner este membru al trupei Judas Priest din 2011, el înlocuindu-l pe chitaristul K. K. Downing, după ce acesta și-a părăsit colegii cu care a cântat mai mult de patru decenii. Faulkner a apărut pe cele mai recente două albume ale trupei Judas Priest, „Redeemer of Souls” (2014) și „Firepower” (2018).

CITEȘTE ȘI: Foști membri Judas Priest s-au reunit pentru o nouă trupă și un nou album

Foto: Profimedia Images