Foști membri Judas Priest s-au reunit pentru o nouă trupă și un nou album

De: Loredana Toma / 13.05.2021, 14:23
Foști membri Judas Priest s-au reunit pentru o nouă trupă și un nou album

Câțiva foști membri ai trupei Judas Priest au format un nou grup, numit K.K.’s Priest și vor lansa un album în luna august. Chitaristul și cofondatorul fostei trupe Kenneth Downing i-a cooptat pe solistul Tim „Ripper” Owens și pe toboșarul Les Binks și au lucrat la un prim album în noua formulă, de pe care au lansat deja un prim single, „Hellfire Thunderbolt”. Noul material discografic se numește “Sermons Of The Sinner” și va fi lansat pe 20 august. 

“Nimic nu durează o veșnicie. Toți murim”

“Întregul concept este despre faptul că eu continuu cu mândrie să fiu cine sunt și să fac ceea ce fac  Sunt zece ani. M-am întors să fac muzică. Oamenii au cerut, mereu, un album similar cu ceea ce am făcut în trecut. Am primit întrebări de genul ‘Cum va fi noul album?,  ‘Va fi precum British Steel sau va fi similar cu Sad Wings?’.  Oamenii își doresc ceva care să semene cu ceea ce ai mai făcut și le-a plăcut. Așadar, albumul acesta sună ca un album pe care l-am mai făcut sau pe care ar fi trebuit să-l fi făcut. Include o mulțime de lucruri care sunt conectate cu trecutul”, a spus Downing. 

„De exemplu, dacă suntem atenți la versurile piesei ‘Brothers Of The Road, simțim că ascultăm ‘You’ve Got Another Thing Comin'”, a mai spus acesta.

„Mesajul cel mai important este că ne-am îndepărtat de această muzică pe care am iubit-o atât de mult timp și căruia i-am fost atât de dedicați, iar acum suntem în situația în care foarte mulți oameni nu mai sunt în viață. Am pierdut foarte mulți oameni dragi – Dio, Lemmy- și aș putea continua. Ideea este că oamenii nu trăiesc o veșnicie și nici noi, așa că vrem să ne bucurăm de ceea ce a mai rămas din acest gen muzical”, a mai precizat Downing, potrivit nme.com.

La începutul acestui an, John Hinch, toboșarul care se aude pe albumul de debut al trupei, “Rocka Rolla, a încetat din viață la vârsta de 73 de ani.

CITEȘTE ȘI: Bono, Penelope Cruz își împrumută vocile pentru seria animată pro-vaccinare “Pandemica”

Billie Eilish își va lansa noul album, “Happier Than Ever”, în iulie

Alice Cooper și-a reînregistrat 12 hituri pentru un album dedicat bebelușilor

Foto: Profimedia Images