Alice Cooper și-a reînregistrat 12 hituri pentru un album dedicat bebelușilor

De: Loredana Toma / 19.04.2021, 14:51
Alice Cooper și-a reînregistrat 12 hituri pentru un album dedicat bebelușilor

Douăsprezece dintre piesele cele mai cunoscute ale artistului heavy rock Alice Cooper, precum “Poison”, “No More Mr. Nice Guy”,  “I Never Cry” și “Welcome To My Nightmare”, au fost reînregistrate și compilate pe un nou album, de data aceasta dedicat bebelușilor.

Piesele au o versiune  instrumentală și sunt cântece de leagăn pentru copii, iar albumul se numește “Lullaby Versions Of Alice Cooper”. Noul material discografic a fost creat în parteneriat cu compania Twinkle Twinkle Little Rock Star, aceeași care creează cântece de leagăn prin reinterpretarea hiturilor mai multor artiști. Până în prezent, compania are în portofoliu 135 de titluri ale unor cântăreți celebri, ca Adele, The Beatles, Lady Gaga și Metallica.

Noul album al lui Alice Cooper poate fi ascultat pe platformele de streaming muzical Spotify, Apple Music, Amazon Music, Tidal, scrie NME.

Alice Cooper va fi gazda concertului virtual al trupei Evanescence

Pe de altă parte, într-un interviu acordat recent pentru “The SDR Show”, Cooper a povestit cum prima sa experiență legată de consumul de droguri a fost împreună cu Jimi Hendrix. “Iarba a fost prima mea încercare, a fost primul meu drog și l-am consumat cu Jimi Hendrix. După un concert, am mers să-l văd și mi-a zis să vin în camera sa de hotel. M-am dus și ne-am așezat pe pat și mi-a dat și mie să fumez. Apoi aveam impresia că suntem pe o navă spațială, întrucât patul lui de hotel era cu vibrații de masaj”, își amintește Cooper.

Totodată, următorul proiect al artistului este acela de a fi gazda unui concert în streaming live, gratuit, care va fi susținut de trupa Evanescence pe 13 mai. Show-ul se numește “Driven To Perform” și va include interpretarea unui mix de piese vechi și noi.

CITEȘTE ȘI: Alice Cooper și Slash sunt consilieri muzicali în documentarul “Rock Camp”

Alice Cooper şi Johnny Depp au înfiinţat un super-grup rock

Foto: Profimedia Images