Billie Eilish își va lansa noul album, “Happier Than Ever”, în iulie

De: Loredana Toma / 28.04.2021, 16:46
Billie Eilish își va lansa noul album, “Happier Than Ever”, în iulie

După ce, la începutul săptămânii, Billie Eilish a lansat un scurt clip în care fredona câteva versuri dintr-un nou cântec, cântăreața a anunțat că va scoate pe piață un nou album, intitulat “Happier Than Ever”, pe 30 iulie, iar o nouă piesă va fi lansată joi. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BILLIE EILISH (@billieeilish)

“Happier Than Ever” este cel de-al doilea material discografic al lui Eilish și, potrivit unui mesaj de pe Instagram, “este lucrul cel mai frumos pe care l-a creat și este nerăbdătoare și emoționată și abia așteaptă să-l facă public”. “Este preferatul meu. N-am simțit niciodată atât de multă dragoste pentru un proiect precum simt pentru acest album”, a scris ea.

Acest album secund, ca și cel de debut, a fost scris și produs împreună cu fratele și colaboratorul său muzical, Finneas Eilish. Potrivit Variety, discrepanța dintre titlul albumului și coperta în care ea apare cu lacrimi care-i curg pe obraz denotă ironia și continuă perioada întunecată sau parțial întunecată exprimată în primul album, “When We All Fall Asleep Where Do We Go?”, lansat în 2019 și răsplătit cu premiul Grammy.

Noul album include cele două piese recente ale lui Eilish, “My Future” și “Therefore I Am”, dar nu și colaborarea sa recentă cu Rosalia, “Lo Vas a Olvidar”.

“Trebuie să-i mulțumesc COVID-19 pentru album”

Eilish a povestit că a înregistrat acest album în timpul carantinei și este rezultatul unei prime perioade lungi, de când și-a început cariera, în 2016, în care nu a avut turnee.

“Nu cred că aș fi realizat acest album dacă nu ar fi existat COVID -19. Asta nu înseamnă că este un album despre COVID, ci înseamnă că, atunci când lucrurile din viața ta se schimbă, te schimbi și tu. Despre asta este vorba, deci cred că ar trebui să-i fiu recunoscătoare virusului, din perspectiva asta”, a precizat artista într-un interviu oferit lui Stephen Colbert în luna februarie.

CITEȘTE ȘI: Documentarul despre Billie Eilish, “The World’s A Little Blurry”, lansat în februarie 2021

Documentarul despre Billie Eilish “The World’s a Little Blurry” chiar arată o lume puțin “blurată” a artistei

Billie Eilish lansează un ukulele Fender

Foto: Profimedia Images