Ricky Martin ar fi subiectul unui ordin de restricție emis de poliție

De: Ana Obretin / 03.07.2022, 09:33
Ricky Martin ar fi subiectul unui ordin de restricție emis de poliție

Un judecător a emis un ordin de restricție împotriva superstarului portorican Ricky Martin, a anunțat poliția sâmbătă.

Ordinul a fost semnat vineri, iar autoritățile au vizitat un cartier de lux din orașul Dorado de pe coasta de nord, unde locuiește cântărețul, pentru a încerca să îl pună în aplicare, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Axel Valencia, pentru Associated Press. „Până acum, poliția nu a reușit să-l găsească”, a spus Valencia.

CITEȘTE ȘI: Ricky Martin va juca rolul principal în serialul de comedie „Mrs. American Pie” la Apple TV+

Ricky Martin, dat în judecată pentru 3 milioane de dolari de către fostul manager, pentru încălcarea contractului

Într-o declarație transmisă People, reprezentanții lui Ricky Martin au spus că sunt încrezători că se va dovedi că acuzațiile sunt false. „Acuzațiile împotriva lui Ricky Martin care au dus la un ordin de restricție sunt complet false și inventate”, se arată în mesaj. „Suntem foarte încrezători că, atunci când faptele adevărate vor fi dovedite în această chestiune, clientul nostru Ricky Martin va fi pe deplin exonerat”, au mai spus aceștia, potrivit The Hollywood Reporter.

Nu se știe cine a cerut ordinul de restricție. Valencia a spus că nu poate oferi mai multe detalii, deoarece ordinul a fost emis în conformitate cu legea privind violența domestică din Puerto Rico.

El Vocero, un ziar din Puerto Rico, a scris că în ordin se arată că Martin și reclamantul s-au întâlnit timp de șapte luni și s-ar fi despărțit în urmă cu două luni. Reclamantul a spus că Martin nu a acceptat despărțirea și a fost văzut stând pe lângă casa sa de cel puțin trei ori. „Reclamantul se teme pentru siguranța lui”, a scris El Vocero, citând documentul. 

AP nu a obținut o copie a ordinului. Valencia a spus că ordinul îi interzice lui Martin să contacteze sau să sune persoana care a cerut ordinul și că un judecător va stabili ulterior, în cadrul unei audieri, dacă acesta ar trebui să rămână în vigoare sau să fie anulat. El a adăugat că, de obicei, ordinele de restricție sunt implementate timp de cel puțin o lună. Valencia a remarcat că persoana care a cerut ordinul de restricție nu a contactat poliția, ceea ce ar fi implicat ca procurorii să stabilească dacă există suficiente probe pentru a formula acuzații. Solicitarea de ordin de restricție a ajuns direct la instanță.

CITEȘTE ȘI: Cu ce armă luptă Ricky Martin împotriva traficului de copii?!

Ricky Martin a recunoscut ca este homosexual!

Foto: Profimedia Images