Robbie Williams va lansa un nou album „greatest hits”

De: Ana Obretin / 17.03.2022, 13:33
Robbie Williams va lansa un nou album

Robbie Williams își înregistrează din nou unele dintre piesele sale de succes, alături de o orchestră, pentru un nou album „greatest hits”.

Robbie Williams, cunoscut pentru piese ca „Rock DJ”, a lansat anterior două materiale discografice similare, „Greatest Hits”, în 2004, și „In and Out of Consciousness: Greatest Hits 1990-2010”. Noua compilație va marca împlinirea a 25 de ani de la lansarea LP-ului său de debut solo, „Life Thru A Lens” (1997).

CITEȘTE ȘI: O maimuță va interpreta rolul lui Robbie Williams în filmul despre viața sa

“Better Man”, un documentar biografic “original și surprinzător” despre Robbie Williams

4 lucruri neştiute despre Robbie Williams

O sursă apropiată artistului a declarat pentru tabloidul The Sun: „Robbie se întoarce cu surle și trâmbițe”. „Vocea lui Robbie este încă senzațională și, atunci când este susținut de o orchestră completă, va avea un impact cu adevărat”, a mai spus sursa, potrivit contactmusic.com.

De asemenea, sursa a spus că fostul membru al trupei Take That speră să înceapă un turneu pentru promovarea acestui album la un moment dat anul acesta. „Robbie are visuri mari și își dorește ca acest lucru să se întâmple cât mai repede posibil. Planul este să plecăm la drum la sfârșitul anului”, a explicat sursa.

Williams a fost ocupat recent, deoarece, luna trecută, a făcut echipă cu producătorii Tim Metcalfe și Flynn Francis pentru a lansa piesa dance „Sway” sub numele de Lufthaus, iar trioul a promis mai multe cântece.

„Acest proiect ne-a ținut ocupați în studio pe tot parcursul pandemiei, așa că suntem încântați să lansăm acum primul single. Am ținut Lufthaus secret în mod intenționat, așa că așteptăm cu nerăbdare să lansăm mai multă muzică și să dezvăluim mai mult material în următoarele luni”, a anunțat trioul. 

CITEȘTE ȘI: Robbie Williams revine în industria modei

Foto: Profimedia Images