Robert Pattinson va juca în noul lungmetraj al lui Bong Joon-Ho (”Parasite”). Filmul se află în pre-producție

De: Nicoleta Lepădatu / 26.05.2022, 07:21
Robert Pattinson va juca în noul lungmetraj al lui Bong Joon-Ho (”Parasite”). Filmul se află în pre-producție

Bong Joon-Ho pregăteşte împreună cu studioul Warner Bros. un filme de science fiction care îl are în rolul principal pe Robert Pattinson și în care vor mai juca Toni Collette, Mark Ruffalo şi Naomi Ackie.

Filmul are un scenariu adaptat după cartea „Mickey7”, scrisă de Edward Ashton, despre angajatul unei agenţii răspunzătoare cu misiuni sinucigaşe şi, de fiecare dată când moare cineva, responsabilii acesteia regenerează în mintea lui un nou corp care îi păstrează amintirile.

Pe lângă regie, Bong Joon-Ho este foarte implicat în proiect, pentru care scrie scenariul şi se află printre producători.

Sud-coreeanul a devenit unul dintre cineaştii cei mai căutaţi de la Hollywood după triumful său la premiile Oscar cu „Parasite”, o satiră despre inegalităţile sociale din Coreea de Sud.

”Parasite” a câştigat Oscarul pentru cel mai bun film, cel mai bun film străin şi cel mai bun scenariu, iar Joon-Ho Oscarul pentru cea mai bună regie.

Anterior, filmul fusese recompensat cu Palme d’ Or la Festivalul de la Cannes.

La rândul său, Pattinson a reuşit să întrunească elogiile atât ale criticii cât şi ale publicului pentru interpretarea sa din „The Batman”, noul film din cunoscuta franciză care presupune o schimbare faţă de cele precedente şi ai cărui producători au confirmat că va avea o continuare.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „The Batman” va avea un sequel, tot cu Robert Pattinson în rolul principal și în regia lui Matt Reeves

„The Batman”: Robert Pattinson își trăiește visul copilăriei pe marele ecran