„The Batman” va avea un sequel, tot cu Robert Pattinson în rolul principal și în regia lui Matt Reeves

De: Nicoleta Lepădatu / 27.04.2022, 08:27
„The Batman” va avea un sequel, tot cu Robert Pattinson în rolul principal și în regia lui Matt Reeves

Warner Bros. și DC au anunțat marți seară la CinemaCon că „The Batman” va avea oficial o continuare.

„Matt a luat unul dintre cei mai emblematici și iubiți supereroi ai noștri și i-a oferit o nouă versiune”, a spus directorul diviziei de filme de la Warner Bros. Toby Emmerich. „Matt Reeves, Rob Pattinson și întreaga echipă vor duce publicul înapoi în Gotham cu aventura „The Batman 2”.”

Nu a fost anunțată încă o dată de lansare.

„The Batman”, lansat la începutul lunii martie a acestui an, continuă să fie un mare succes de critică și de box office. Până acum, este filmul cu cele mai mari cifre din 2022, cu o încasări totale la nivel mondial de 759 de milioane de dolari.

Robert Pattinson a jucat pentru prima dată în calitate de  supererou emblematic DC și se pare că a făcut-o foarte bine. Dușmanii săi inițiali i-au inclus pe Riddler, interpretat de Paul Dano, și Oswald „Oz” Cobblepot, alias Penguin, interpretat de Colin Farrell. Zoë Kravitz a interpretat-o ​​pe Selina Kyle, alias Catwoman, iar Andy Serkis a jucat rolul lui Alfred Pennyworth, majordomul și mentorul lui Bruce Wayne.

O altă premieră a fost faptul că „The Batman” a marcat o revenire la lansările exclusive în cinematografe pentru Warner Bros. după ce studioul și-a lansat toată lista de titluri din 2021 simultan pe HBO Max. Mergând în aceeași direcție, Warner Bros. intenționează să păstreze noile sale filme în cinematografe timp de 45 de zile înainte de a le difuza pe HBO Max. Următoarele sale titluri includ „Elvis” (24 iunie), „DC League of Super-Pets” (29 iulie), „Creed III” (23 noiembrie) și „Shazam! Fury of the Gods”  (16 dec.).

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Regizorul „The Batman”, Matt Reeves, a ratat premiera filmului după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19