Regizorul „The Batman”, Matt Reeves, a ratat premiera filmului după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19

De: Nicoleta Lepădatu / 02.03.2022, 08:03
Regizorul „The Batman”, Matt Reeves, a ratat premiera filmului după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19

După mai multe schimbări în calendarul lansărilor din cauza pandemiei de COVID-19, „The Batman” a fost lansat în sfârșit cu premiera mondială de la Lincoln Center din New York, marți seara. Deși Robert Pattinson, Zoë Kravitz și alte vedete au fost prezente pe covorul roșu, de la eveniment a lipsit un colaborator cheie. Matt Reeves, regizorul din spatele noii adaptări DC, nu a putut participa la eveniment după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

După ce distribuția a fost prezentată pe scenă, Matt Reeves și-a explicat absența printr-un apel video live înainte de proiecția filmului.

„În ciuda faptului că am fost dublu vaccinat și am și doza booster, am luat COVID”, a spus Reeves. „Veștile bune sunt că sunt sănătos, sunt bine. Dar nu sunt cu tine. Sunt extrem de dezamăgit să nu fiu acolo, pentru că acest film înseamnă foarte mult pentru mine. A fost o călătorie de cinci ani și sunt foarte încântat că o împărtășim cu voi în seara asta.”

„Vreau să mulțumesc din suflet echipei incredibile cu care am făcut acest film. Sunt niște artiști extraordinari. Este cea mai bună echipă cu care am lucrat vreodată. Știu că mulți dintre voi sunteți acolo în seara asta. Sunt atât de trist că nu pot participa”, a continuat Reeves.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „The Batman”: Robert Pattinson își trăiește visul copilăriei pe marele ecran