„The Batman”: compozitorul Michael Giacchino a dezvăluit principala piesă din coloana sonoră a filmului (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 21.01.2022, 08:53
„The Batman”: compozitorul Michael Giacchino a dezvăluit principala piesă din coloana sonoră a filmului (Video)

Compozitorul câștigător al Oscarului Michael Giacchino („Spider-Man: No Way Home”, „Jojo Rabbit”) a dezvăluit piesa principală de pe coloana sonoră „The Batman”, în regia lui Matt Reeves, care urmează să fie lansat în SUA pe 4 martie.

Viitorul film cu supereroi începe cu Caped Crusader (interpretat de Robert Pattinson) în al doilea an de luptă împotriva criminalității, urmărindu-l cum dezvăluie corupția în Gotham City, care se leagă de propria sa familie, în timp ce se confruntă cu un criminal în serie cunoscut sub numele de Riddler (Paul Dano). ). Zoë Kravitz joacă rolul Catwoman , Colin Farrell transformându-se în Pinguin. Barry Keoghan, Peter Sarsgaard, Amber Sienna, Andy Serkis, Jeffrey Wright și John Turturro completează distribuția.

Matt Reeves a scris scenariul filmului împreună cu Peter Craig și a fost producător, alături de Dylan Clark; Simon Emmanuel, Walter Hamada, Michael E. Uslan și Chantal Nong Vo au fost producători executivi, iar Toby Hefferman producător asociat. Conform publicației Deadline, va fi cel mai lung film Dark Knight din toate timpurile, cu o durată de două ore și 55 de minute. WaterTower Music se ocupă de lansarea coloanei sonore.

Michael  Giacchino nu este străin de supereroi, după ce a dat lovitura cu  „Doctor Strange”, împreună cu mai multe filme Incredibles și Spider-Man, inclusiv recentul succes de box office al Sony, „Spider-Man: No Way Home”. Alte filme ale compozitorului includ „Thor: Love and Thunder” și „Jurassic World: Dominion”.

Giacchino a câștigat primul său Oscar în urmă cu mai bine de un deceniu pentru munca sa la filmul Pixar „Up”, după ce și-a făcut un nume pentru „Ratatouille” din 2008. De asemenea, a compus muzica pentru filme precum „Jojo Rabbit”, „Bad Times at the El Royale”, „Coco”, „War for the Planet of the Apes”, „The Book of Henry” și „Rogue One: A Star Wars Story”, printre multe altele, câștigând alte trofee, inclusiv un Emmy, un Glob de Aur, trei premii Grammy, șase premii Annie și patru premii BMI.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „The Bat and the Cat”: Batman și Catwoman, în noul trailer „Batman” (Video)

Michael Keaton se alătură distribuției „Batgirl”, ca Batman