„The Batman”: Robert Pattinson își trăiește visul copilăriei pe marele ecran

De: Nicoleta Lepădatu / 24.02.2022, 18:35
„The Batman”: Robert Pattinson își trăiește visul copilăriei pe marele ecran

Robert Pattinson a declarat miercuri, pe covorul roşu de la premiera londoneză „The Batman”, că s-a deghizat în acest personaj întreaga copilărie. Acum, actorul britanic întruchipează pe marele ecran propria versiune a supereroului DC Comics, conform Reuters.

„Mi se pare ciudat”, a spus Pattinson, în vârstă de 35 de ani. „Aş fi curios să ştiu ce ar crede sinele meu din copilărie despre treaba asta”.

Robert Pattinson, care a devenit celebru odată cu seria de filme „Twilight”, face de acum parte din grupul compus din Adam West, Val Kilmer, Michael Keaton, Christian Bale şi Ben Affleck, printre alţii, care au interpretat de-a lungul timpului rolul lui Bruce Wayne/Batman.

„Mă gândesc la moştenirea artistică a actorilor care l-au interpretat pe Batman, au avut cu toţii roluri atât de semnificative în viaţa mea şi în interesul meu pentru film şi în motivaţia de a mă face actor”, a spus Pattinson.

În filmul în care joacă Robert Pattinson, Batman investighează corupţia din Gotham după uciderea mai multor înalţi funcţionari de către criminalul în serie, Riddler.

„Sunt multe filme grozave cu Batman şi este un personaj pe care îl iubeşte toată lumea… aşa că, din punctul meu de vedere, nu-l poţi aborda decât cu o doză de teroare”, a spus regizorul Matt Reeves.

„Din anumite puncte de vedere este un film horror psihologic, un thriller, un film despre criminali în serie şi este de asemenea un fel de poveste măreaţă de dragoste”, a mai spus actorul.

Distribuţia îi include și pe Colin Farrell, Andy Serkis şi Paul Dano. Zoë Kravitz o interpretează pe Selina Kyle/Catwoman.

„The Batman” va fi lansat la nivel global începând cu 1 martie.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Cel mai nou film „Batman” are premiera pe 4 martie pe marile ecrane românești