Rock the City 2022: KISS, Whitesnake și Powerwolf concertează în Capitală

De: Ana Obretin / 02.12.2021, 10:51
Rock the City 2022: KISS, Whitesnake și Powerwolf concertează în Capitală
După aproape trei ani de pauză, festivalul Rock The City din București revine anul viitor, pe 16 iulie, cu cea de-a 11-a ediție, la care sunt invitate două legende ale muzicii rock, KISS și Whitesnake, ambele aflate în turneul lor de adio. Biletele vor fi puse în vânzare pe data de 3 decembrie, prin rețeaua iabilet.ro.

Kiss și-a început activitatea în 1973 la New York, fiind considerată la scurt timp printre cele mai spectaculoase formații rock și, în același timp, una care a revoluționat conceptul de evenimente live. Kiss este una dintre cel mai bine vândute formații la nivel mondial, cu peste 100 de milioane de unități. Kiss se află pe primul loc în rândul trupelor americane cu cele mai multe produse discografice distinse cu discul de aur, 30. Dintre albumele lor, 13 au primit discul de platină, iar trei, multi-platinum. În 2014, grupul Kiss a fost inclus în Rock And Roll Hall Of Fame.

CITEȘTE ȘI: Netflix va produce o biografie a trupei Kiss, “Shout It Out Loud”

End Of The Road World Tour va fi ultima ocazie pentru fani de a-i asculta live pe Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer și Tommy Thayer, pe scurt, Kiss, grupul care a scris istorie în muzica rock și care a influențat generații de muzicieni atât din punct de vedere muzical, cât și din punct de vedere vizual. În concert vor fi interpretate hituri ca „I Was Made For Loving You”, „Detroit Rock City” și „Lick It Up”.

Și Whitesnake își va lua la revedere live de la fanii români, la Rock the City

Alături de Kiss, un alt nume important din istoria muzicii rock își va lua la revedere de la publicul român pe 16 iulie 2022. Whitesnake își va încheia cariera live după o activitate de 44 de ani prin The Farewell Tour.

Whitesnake a pornit la drum în 1978 după ce David Coverdale își dovedise talentul în faimosul grup Deep Purple. Cu Whitesnake, David Coverdale a scris istorie în zona hard & heavy, vocea sa fiind considerată una dintre cele mai bune în domeniu. A lansat 13 albume de studio, 9 discuri live și 9 produse video, iar printre hiturile sale se numără „Here I Go Again”, „Still Of The Night” și „Is This Love”. La București, trupa va fi formată din David Coverdale (voce), Tommy Aldridge (baterie), Reb Beach (chitară), Michele Luppi (clape), Joel Hoekstra (chitară), Dino Jelusick (clape, voce), Tanya O’Callaghan (bas).

Pe lângă show-urile Kiss și Whitesnake, Rock The City aduce una dintre cele mai apreciate formații germane ale momentului, Powerwolf, care va susține primul său show în România. Și-a început activitatea în 2004 și de la an la an a reușit să câștige noi fani atât prin produsele sale de bună factură în zona power metal, cât și prin prestațiile live, unde un punct de atracție este solistul vocal Attila Dorn. În vara aceasta, Powerwolf ar fi trebuit să pornească în turneu pentru a prezenta publicului noul album de studio, „Call Of The Wild”, dar pandemia a oprit totul așa că, în 2022, seria de concerte va fi reluată.

Rock The City 2022 va avea loc pe 16 iulie 2022, în parcarea A din complexul Romexpo, evenimentul fiind prezentat de D&D East Entertainment și Marcel Avram.

Biletele au prețuri cuprinse între 270 și 700 de lei (VIP), primele 2.500, respectiv 1.000 având o reducere, pentru Normal și Golden Circle (230, respectiv 350 de lei).

CITEȘTE ȘI: Trupa Kiss şi-a anulat cele 12 concerte la Zappos Theater din Las Vegas, după ce un membru al echipei a murit din cauza Covid-19

Artisti care au „murit” dupa lansarea primului lor hit (VIDEO)

Foto: Profimedia Images