Romanii se multumesc cu putin! A avut dreptate Boloni?

Apropo.ro / 23.06.2008, 15:09
Romanii se multumesc cu putin! A avut dreptate Boloni?
Ladislau Boloni a spus ca romanii au o mentalitate paguboasa deoarece se multumesc intotdeauna cu putin.

Dupa ce am vazut cu totii ca echipa Romaniei a fost distribuita in grupa C a Euro 2008, supranumita si "grupa mortii" de catre specialisti, am sperat ca jucatorii nostri vor avea ambitia necesara pentru a infrunta cu daruire marile puteri fotbalistice ale lumii.

Cu putin inainte de inceperea Campionatului European, Ladislau Boloni avea sa faca o declaratie care a socat la momentul respectiv, spunand despre romani ca au o mentalitate paguboasa deoarece se multumesc intotdeauna cu putin.

Boloni a apreciat ca toate caracteristicele poporului roman se regasesc in fotbalul romanesc si in jocul nationalei Romaniei.

"Poporul roman nu este curajos si este lipsit de ambitie, deoarece a invatat sa se multumeasca cu putin. In schimb, este un popor abil, descurcaret, inventiv, care a fost obligat intotdeauna sa gaseasca o solutie pentru a se descurca si a putea supravietui. Are o mare capcaitate de a suferi in tacere, fara a se revolta. Toate aceste caracteristici se gasesc in fotbalul nostru si in jocul echipei nationale", a subliniat Boloni.

In momentul de fata, dupa ce echipele din grupa noastra au fost eliminate, inca din faza sferturilor, de formatii care au avut ambitie, au stiut sa fie unite in momentele decisive si au avut un antrenor care a stiut cum sa isi motiveze jucatorii in meciurile cheie, putem spune ca fostul selectioner al Romaniei a avut dreptate.

A avut Boloni dreptate?

Este poporul roman lipsit de ambitie?

Tu ce crezi?

Comenteaza aici argumentele tale

Citeste si:

Steaua a transferat un atacant "unicat" in Romania (VIDEO)

Steaua a transferat un atacant

Valeriu Argaseala a declarat ca atacantul formatiei Alaves, Arthuro, a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu formatia din Ghencea.

Lupescu il ataca dur pe "vagabondul" de Dragomir

Lupescu il ataca dur pe

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, il ataca dur pe presedintele LPF despre care spune ca ii santajeaza pe presedintii din Liga 1.

Casillas a castigat duelul cu Buffon

Casillas a castigat duelul cu Buffon

Reprezentativa Spaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului European, dupa ce a invins, cu scorul de 4-2 (0-0), in urma loviturilor de departajare, selectionata Italiei, campioana mondiala en-titre, in sferturile de finala ale competitiei

Romania-Olanda, un blat mai clar decat in Liga I

Romania-Olanda, un blat mai clar decat in Liga I

Vasile Turcu, vicepresedintele clubului din Stefan cel Mare, a declarat ca olandezii erau pregatiti sa piarda meciul contra Romaniei, dar jucatorii romani nu au fost in stare sa profite de faptul ca batavii au jucat fara "determinare".

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Citeste si: