Rupert Everett i-a distribuit pe Kit Clarke, John Malkovich și Kristin Scott Thomas în filmul autobiografic ”Lost and Found in Paris”

De: Nicoleta Lepădatu / 25.10.2021, 18:45
Rupert Everett i-a distribuit pe Kit Clarke, John Malkovich și Kristin Scott Thomas în filmul autobiografic ”Lost and Found in Paris”

După ce a spus deja povestea timpului petrecut de Oscar Wilde la Paris în filmul ”The Happy Prince”, din 2018, renumitul actor, regizor și autor britanic Rupert Everett este pregătit să îndrepte obiectivul asupra propriei sale perioade petrecute în capitala Franței.

”Lost and Found in Paris” se va scufunda în hedonismul, seducția și intriga Parisului din anii 1970, Rupert Everett fiind pregătit să regizeze un lungmetraj după un scenariul scris de el, bazat pe propriile sale experiențe din viața reală.

Kit Clarke, starul în devenire din ”Get Even” și ”Leonardo”, va juca rolul versiunii mai tinere a lui Everett: un adolescent nestăpânit trimis de părinții săi exasperați să locuiască într-o familie pariziană burgheză pentru a învăța limba franceză și a se maturiza.

”Lost and Found in Paris” îi va avea în roluri principale și pe de două ori nominalizatul la Oscar John Malkovich și pe nominalizata la Oscar și câștigătoare BAFTA Kristin Scott Thomas, dar și pe Rupert Everett însuși într-un rol secundar.

Filmul este produs de Jeremy Thomas de la Recorded Picture Company (”Pinocchio”, ”Sexy Beast”, ”The Dreamers”) și va intra în producție în primăvara anului 2022.

Rupert (Clarke) este un student la arte în vârstă de 17 ani în Parisul anului 1977. Frumos și stângaci, el este sedus în lumea hedonistă a creatorilor de modă rivali Gary Saint Lazare (Everett) și Wim Waldemar (Malkovich) în ultimele zile ale epocii disco. Scene cu intrigi și desfrânare sunt jucate sub luminile colorate de neon ale infamului Club 7. Pierdut într-o eră de neuitat, Rupert are o revelație sexuală și experimentează o primă dragoste întunecată. Numai după ce a avut loc o tragedie el își dă seama că relațiile nu durează pentru totdeauna.

”Lost and Found in Paris” este un film despre rollercoaster-ul vieții, exuberanța și strălucirea tinereții, văzute prin prisma unei vieți bine trăite”, a spus Everett. „Am fost la Paris într-o călătorie care a avut scopul unui schimb cultural, în 1977. Trebuia să învăț limba franceză. În schimb, am descoperit moda, discoteca, drogurile, băieții închiriați și în cele din urmă – chiar la marginea prăpastiei – pe mine însumi. ”

Filmul va include o coloană sonoră plină cu unele dintre cele mai mari hituri din era disco și punk.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ryan Gosling se pregătește să fie Ken pentru Barbie

Quavo va juca alături de John Malkovich și Robert De Niro în “Wash Me in the River”