Russell Crowe va juca în thrillerul supranatural „The Pope’s Exorcist”

De: Ana Obretin / 28.06.2022, 13:13
Russell Crowe va juca în thrillerul supranatural

Actorul Russell Crowe urmează să joace în „The Pope’s Exorcist”, un thriller supranatural pe care Julius Avery, cunoscut pentru filmul de groază din 2018 „Overlord”, îl va regiza pentru Screen Gems.

Crowe va portretiza o personalitate din viața reală, părintele Gabriele Amorth, un preot care a fost exorcist-șef al Vaticanului și care a efectuat peste 100.000 de exorcisme în timpul vieții sale. Amorth a murit în 2016, la vârsta de 91 de ani și a scris două volume de memorii — „An Exorcist Tells His Story” și „An Exorcist: More Stories”. În ele a detaliat experiențele sale în lupta cu demonii care au atras oamenii în lumea lor.

CITEȘTE ȘI: TOP 10: Cele mai bune scenarii de filme ale secolului 21 (VIDEO)

Ridley Scott spune că are deja scenariul pentru „Gladiator 2”

Amorth a lăsat în urmă și alte mărturii detaliate despre isprăvile sale în materie de exorcism, potrivit The Hollywood Reporter.

„Un obiectiv al meu a fost să lucrez cu Russell”, a spus Avery într-o declarație. „Să colaborez cu el la extraordinarul ‘Exorcist al papei’ este cu adevărat un vis devenit realitate”, a mai spus acesta.

Producția la acest lungmetraj va debuta în septembrie, în Irlanda.

Scenariul este semnat de Evan Spiliotopoulos, fiind revizuit de Chuck MacLean.

Russell Crowe, care a câștigat un Oscar pentru rolul său din „Gladiator” (2000), trece printr-o perioadă profesională plină. El a terminat recent filmările pentru producția Marvel „Kraven the Hunter” și îl joacă pe Zeus în „Thor: Love and Thunder„, de Taika Waititi, care va fi lansat la începutul lui iulie. 

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone

Foto: Profimedia Images