SAGA Festival a lansat aftermovie-ul primei ediții

De: Nicoleta Lepădatu / 03.11.2021, 07:59
SAGA Festival a lansat aftermovie-ul primei ediții

SAGA lansează aftermovie-ul primei ediții al celui mai mare festival de muzică electronică din București, conform unui comunicat remis Apropo.

Cu numai 2 luni în urmă, zeci de mii de oameni au petrecut trei zile pline de energie alături de DJii lor preferați, într-un cadru în care imaginația și creativitatea au jucat rolul principal. Festivalierii au avut parte de un show fantastic și de un concept unic în România, iar SAGA a fost locul perfect pentru crearea unor noi prietenii de durată și a unei conexiuni incredibile cu artiștii.

Acum este momentul ca toți cei care au spus #WeAreSAGA să retrăiască momentele formidabile de la începutul toamnei și să se pregătească pentru o nouă ediție incendiară, care va duce întrega experiență la un nou nivel.

Aftermovie-ul poate fi urmărit pe canalul oficial de YouTube SAGA Festival.

SAGA Festival pregătește ediția din 2022, iar în curând vor fi puse în vânzare biletele și vor fi anunțați primii artiști din line-up, dar și alte detalii și surprize pentru vara anului viitor. Cei care își doresc să nu rateze noutățile despre cea de-a doua ediție și să intre în comunitatea SAGA se pot înregistra pe site-ul oficial al festivalului.

Prima ediție a festivalului s-a bucurat de un succes imens și i-a avut printre invitați, pe lângă artiștii internaționali, pe unii dintre cei mai apreciați și iubiți artiști români. Antonia, INNA, Deliric, Grasu XXL, Gojira & Planet H, Guess Who, Prny & Lu-K Beats, Spike, Bad and Boujee, Chronic DJs (Grigo & ABS), DJ Chill Will, DJ DOX, DJ Grewu, DJ Sauce (Satra Benz DJ), DJ Sfera, Johnny Damix și Moza Kaliza au urcat pe scenele SAGA cu show-uri speciale pentru festivalieri.

Foto: SAGA Festival

CITEȘTE ȘI: Don Diablo își lansează noul album la SAGA Festival