Salma Hayek va primi o stea pe bulevardul Walk of Fame de la Hollywood, pe 19 noiembrie

De: Nicoleta Lepădatu / 14.11.2021, 08:16
Salma Hayek va primi o stea pe bulevardul Walk of Fame de la Hollywood, pe 19 noiembrie

Salma Hayek va fi însoţită la ceremonia de pe 17 noiembrie de Adam Sandler şi de cineasta chineză Chloé Zhao, conform Camerei de Comerţ de la Hollywood, responsabilă cu omagierile de pe Walk of Fame.

Salma Hayek a jucat alături de Adam Sandler în comediile „Grown Ups’ (2010) şi „Grown Ups 2” (2013), în timp ce Chloé Zhao – laureată cu Oscar în 2020 pentru cea mai bună regie pentru filmul „Nomadland”- a lansat recent pe ecrane superproducţia Marvel „Eternals” (2021).

Nominalizată la Oscarul pentru cea mai bună actriţă în 2002 pentru interpretarea sa din ”Frida” şi considerată la Hollywood una dintre cele mai importante vedete latino, filmografia lui Salma Hayek include filme precum „Desperado” (1995), „From Dusk Till Dawn” (1996), „Wild Wild West” (1999) şi „Beatriz at Dinner” (2017).

Anul 2021 a fost deosebit de prolific pentru actriţă. Ea a făcut parte din  distribuţie a filmului „Eternals”, noua miză a studioului Marvel pentru anul acesta, alături de Angelina Jolie, Gemma Chan, Kit Harington, Richard Madden, Kumail Nanjiani şi Brian Tyree Henry.

La sfârşitul lunii noiembrie urmează să fie lansat în cinematografe filmul „House of Gucci”, în regia lui Ridley Scott, unde actriţa mexicană împarte distribuţia cu vedete ca Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jared Leto şi Jeremy Irons.

în 2021, a fost prezentă în ”Bliss”, un amestec de dramă şi science-fiction, cu Owen Wilson în rolul principal; şi în comedia de acţiune „Hitman’s Wife’s Bodyguard”, unde i-a avut ca parteneri pe Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson.

În afară de actorie, Salma Hayek a fost şi producător al unor seriale de televiziune precum „Ugly Betty” (2006-2010) şi „Monarca” (2019-2021).

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Salma Hayek ar fi putut juca în „The Matrix”: de ce nu a primit rolul

Tags: