Sarah Harding, de la Girls Aloud, a murit la vârsta de 39 de ani

De: Ana Obretin / 06.09.2021, 08:44
Sarah Harding, de la Girls Aloud, a murit la vârsta de 39 de ani

Sarah Harding, fostă membră a grupului pop britanic Girls Aloud, a murit duminică, din cauza unui cancer mamar, la vârsta de 39 de ani, a anunțat mama acesteia.

Cântăreața grupului Girls Aloud, format în 2002 în emisiunea britanică „Popstars: The Rivals”, a dezvăluit anul trecut că suferea de cancer la sân, în metastază.

„Împărtășesc cu mare tristețe astăzi (5 septembrie, n.r.) că frumoasa mea fiică Sarah a murit, din păcate”, a anunțat mama ei, Marie. pe Instagram. „Mulți dintre voi știți despre bătălia lui Sarah cu cancerul și știți că a luptat foarte mult de la diagnosticul ei până în ultima zi. A plecat liniștită în această dimineață”, a mai scris aceasta, iar mesajul a fost însoțit de o fotografie alb-negru a artistei, zâmbind, scrie Huffington Post.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sarah Harding (@sarahnicoleharding)

Compus din cinci artiste tinere, Sarah Harding, Nadine Coyle, Nicola Roberts, Cheryl Tweedy și Kimberley Walsh, grupul Girls Aloud s-a bucurat de succes timp de un deceniu, până când s-a destrămat, în 2013. Hitul de debut, „Sound Of The Underground”, s-a clasat pe locul 1 în topurile din Marea Britanie de Crăciun în 2002, poziție pe care a rămas timp de patru săptămâni. Alte trei piese ale trupei – „I’ll Stand By You” (2004), „Walk This Way vs Sugababes” (2007) și „The Promise” (2008) – au depășit vânzările de single-uri din Marea Britanie. În total, grupul a vândut peste patru milioane de albume.

CITEȘTE ȘI: Sarah Harding spune că profită de orice moment pentru că nu mai are multe luni de trăit

A murit actorul Ion Caramitru

Kathy Griffin, diagnosticată cu cancer, optimistă după extirparea parțială a unui plămân

Foto: Profimedia Images