Sarah Harding spune că profită de orice moment pentru că nu mai are multe luni de trăit

De: Loredana Toma / 15.03.2021, 17:42
Sarah Harding spune că profită de orice moment pentru că nu mai are multe luni de trăit

Cântăreața Sarah Harding, fostă membră a grupului pop Girls Aloud, care este bolnavă de cancer la  sân, spune că se concentrează să se simtă cât mai confortabil și, pe cât posibil, fără dureri, întrucât medicul i-a spus că sărbătoarea de Crăciun de anul trecut ar putea fi ultima.

Vedeta în vârstă de 38 de ani a anunțat, în luna august 2020, că a fost diagnosticată cu cancer mamar și că boala i s-a răspândit deja la mai multe organe din corp.

Într-un fragment din memoriile sale, intitulate “Hear Me Out”, publicat în The Times, Harding a scris: “În luna decembrie, medicul mi-a spus că acest Crăciun ar putea fi ultimul pentru mine. Nu îmi doresc un termen exact. Nici nu înțeleg de ce cineva și-ar dori ceva de genul acesta. Pentru mine, cel mai important, în această perioadă, este să mă simt confortabil și să sufăr cât mai puțin”.

“Mă bucur de un pahar sau două de vin, pentru că mă ajută să mă relaxez”

Harding a mai precizat că încearcă să se bucure de fiecare secundă care i-a mai rămas, oricât i-a rămas. “Mă bucur de un pahar sau două de vin, pentru că mă ajută să mă relaxez. Sunt sigură că oamenii se gândesc că nu este o idee tocmai bună, dar încerc să fac lucruri care să mă bucure. Sunt în punctul în care nu știu cât mai am de trăit. Poate că surprind pe toată lumea, însă acesta este modul în care văd eu lucrurile acum”, a concluzionat ea.

Vedeta a mai mărturisit și că a făcut septicemie în timp ce era spitalizată pentru tratarea cancerului și a fost în comă indusă.

Totodată,  Harding a precizat că a fost înspăimântător pentru ea să dezvăluie, în mod public, faptul că are cancer, dar, în același timp, a fost cel mai bun lucru pe care îl putea face, pentru că a primit foarte mult sprijin moral din partea fanilor ei. “Am fost inundată cu mesaje de încurajare atât de frumoase și le sunt profund recunoscătoare  tuturor fanilor mei”.

CITEȘTE ȘI: Magda Vasiliu, despre lupta fiului ei cu cancerul osos: „Toţi copiii care au primit acelaşi diagnostic cu Vlad sunt morţi“

Povestea incredibilă a unei românce stabilită în Franţa: A copilărit într-o secţie de oncologie, iar la maturitate a reuşit să învingă cancerul

Mihaela Bilic: „Nu poţi vindeca bolile grave printr-un regim drastic.Nu poţi scăpa de cancer devenind vegetarian”

Foto: Profimedia Images