Sarah Snook se alătură distribuției serialului animat „Koala Man”, de la Hulu

De: Nicoleta Lepădatu / 22.07.2022, 11:36
Sarah Snook se alătură distribuției serialului animat „Koala Man”, de la Hulu

Actrița „Succession” Sarah Snook și comedianta australiană Demi Lardner s-au alăturat distribuției viitorului serial de comedie de animație de la Hulu „Koala Man”. Ambele au fost anunțate la panelul „Koala Man” de la San Diego Comic-Con, joi.

Snook urmează să o interpreteze pe Vicky, care crede că soțul ei Kevin – tatăl de vârstă mijlocie și eroul titular oarecum patetic – trece printr-o fază. Ea tolerează Koala Man, un super-erou a cărui singură superputere este o pasiune intensă pentru a respecta regulile și a înlătura crimele mărunte din orașul australian Dapto. Cu toate acestea, Vicky speră că într-o zi Kevin va ieși din criza lui bizară a vârstei de mijloc, astfel încât să-i poată arăta pasiunea pe care ea simte că nu o mai are.

Lardner o interpretează pe Alison, fiica lui Kevin și geamănă cu Liam. Dedicată să devină cea mai populară fată din școală, Alison este hotărâtă să devină cea mai importantă din școală. Fata hipersocială încearcă să se distanțeze de familia ei pentru a se ridica în ierarhia socială a școlii.

Duo-ul este cea mai nouă completare la distribuția care îi include deja pe Michael Cusack și Hugh Jackman. Cusack, care este și creator și producător executiv al noului serial, dă vocea mai multor personaje, inclusiv eroului titular și fiului său, Liam. Jackman îl joacă pe Big Greg, cel mai iubit bărbat din Dapto și șeful Consiliului Local.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Chris Evans i se alătură lui Emily Blunt în „Pain Hustlers” de la Netflix

Starul „Big Bang Theory” Simon Helberg se alătură distribuției serialului „Poker Face” de la Peacock

Tags: