Chris Evans i se alătură lui Emily Blunt în „Pain Hustlers” de la Netflix

De: Nicoleta Lepădatu / 06.07.2022, 10:52
Chris Evans i se alătură lui Emily Blunt în „Pain Hustlers” de la Netflix

Chris Evans s-a alăturat distribuției „Pain Hustlers”, făcând echipă cu Emily Blunt în viitoarea producție Netflix.

Dreptul de producție a fost cea mai spectaculoasă vânzare de pe piața de la Cannes din acest an, cu un preț de peste 50 de milioane de dolari.

Pe lângă Blunt, filmul a fost o achiziție de dorit deoarece este regizat de David Yates, care a semnat cea mai mare parte a filmelor extrem de populare „Harry Potter”, precum și „Fantastic Beasts and Where to Find Them”.

Descrierea oficiala a filmului spune: „Visând la o viață mai bună pentru ea și pentru fiica ei mică, Liza Drake (Blunt), o persoană care abandonează liceul, dar obține un loc de muncă la o firmă farmaceutică într-un mall îngălbenit din Florida Centrală. Farmecul, curajul și îndrăzneala Lizei o catapultează în companie și în viața din înalta societate, unde se trezește curând în centrul unei conspirații criminale cu consecințe mortale.” Din punct de vedere al tonului poveștii, se spune că este în spiritul „American Hustle” și „The Big Short”, o analiză a visului american cu care nu se mai identifică nimeni în zilele noastre.

Chris Evans este cel mai bine cunoscut pentru munca sa din „Captain America” și poate fi văzut în continuare luptându-se cu Ryan Gosling și Ana de Armas în „The Grey Man”, care va începe să fie difuzat luna aceasta pe Netflix.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Chris Evans, în cele mai bune 5 roluri, care nu sunt asociate francizei Marvel (VIDEO)

Emily Blunt va juca în filmul „Pain Hustlers”, în regia lui David Yates

Tags: