Saucy Santana face echipă cu Madonna pentru „Material Gworrllllllll!’ Remix (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 05.08.2022, 16:26
Saucy Santana face echipă cu Madonna pentru „Material Gworrllllllll!’ Remix (Video)

Rapperul în ascensiune și fenomen al internetului Saucy Santana a făcut echipă cu Madonna pentru remix-ul hitului său viral din 2020 „Material Girl”, acum reintitulat „Material Gworrllllllll!”

Regina pop a făcut un teasing al colaborării pe contul ei de Instagram pe 4 august, împărtășind un fragment din refren. „Material girl lucrează în prezent la un Grammy”, spune Santana.

Lansarea vine după ce improbabilul duo și-a unit forțele la New York City Pride în iunie. Madonna, care este încă foarte la curent cu pulsul culturii pop, l-a invitat ​​pe Santana să împartă scena Terminal 5 pentru un mix de „Material Girl” cu hitul ei din 1984, cu titlu similar. A fost o experiență care a lăsat o impresie de durată asupra rapperului. „Îmi doresc să pot avea acest moment pentru o VIAȚĂ”, a scris el pe Instagram, înainte de a mulțumi Madonnei.

„Am învățat în tăcere atât de multe lucruri grozave de la tine. Îți mulțumesc că m-ai ales! Un băiat ciudat, femeie, negru [cu] talent și viziune pe care nu știam că le are Dumnezeu pentru mine.” , a declarat rapperul. Versiunea sa de „Material Girl” a strâns deja peste 40 de milioane de accesări pe Spotify.

Foto: Warner Records

CITEȘTE ȘI: Julia Garner va juca rolul principal în filmul biografic despre Madonna, o producție Universal

Beyonce și-a lansat oficial al șaptelea album de studio, „Renaissance”

Tags: