Julia Garner va juca rolul principal în filmul biografic despre Madonna, o producție Universal

De: Nicoleta Lepădatu / 08.06.2022, 08:00
Julia Garner va juca rolul principal în filmul biografic despre Madonna, o producție Universal

Actriței „Inventing Anna” Julia Garner i s-a oferit rolul Madonnei într-un viitor film biografic despre legenda pop, au declarat pentru Variety surse apropiate proiectului.

Julia Garner a devenit favorita dintre o mulțime de candidați, a adăugat aceeași sursă, și s-a speculat de luni de zile ca ea ar fi favorita pentru rolul în filmul al cărei regizor va fi chiar Madonna. Echipa lui Garner ia în considerare și se așteaptă să accepte oferta, a spus o altă sursă.

Filmul este produs de Universal Pictures și va urmări perioada de început artistei adesea controversate și regina reinventării perpetue. Președintele Universal Filmed Entertainment Group, Donna Langley, a câștigat scenariul într-un război al licitațiilor între mai multe studiouri, iar Amy Pascal va fi producător.

O cronologie a producției și actorii din alte roluri principale sunt încă necunoscute. Actorii care se află în competiție pentru un rol îi includ pe Florence Pugh, vedeta din „Euphoria” Alexa Demie și Odessa Young. Cântăreți printre care Bebe Rexha și Sky Ferreira au fost, de asemenea, luați în considerare. Procesul de audiții a fost unul obositor, deoarece producția muzicală  necesită un cântăreț și un dansator priceput.

Când a fost anunțată câștigătoarea rolului principal, Madonna a spus că speră să „transmit călătoria incredibilă pe care mi-a făcut-o viața ca artist, muzician, dansator – o ființă umană, care încearcă să-și croiască drum în această lume. Accentul acestui film va fi întotdeauna muzica. Muzica m-a făcut să merg mai departe și arta m-a ținut în viață. Sunt atât de multe povești nespuse și inspiraționale și cine poate să le spună mai bine decât mine? Este esențial să împărtășesc călătoria cu roller coaster-ul din viața mea cu vocea și viziunea mea.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Un lungmetraj biografic despre Duran Duran se află în lucru, a confirmat Roger Taylor

Un film despre viața lui Michael Jackson va fi produs de Lionsgate