Scenariul filmului „Peaky Blinders” este aproape scris, confirmă creatorul acestuia

De: Nicoleta Lepădatu / 29.07.2022, 13:20
Scenariul filmului „Peaky Blinders” este aproape scris, confirmă creatorul acestuia

Creatorul „Peaky Blinders”, Steven Knight, a confirmat că aproape a terminat de scris scenariul pentru un lungmetraj spinoff al îndrăgitului serial.

Knight a dat această informație în emisiunea Heart Breakfast cu Jamie Theakston și Zoe Hardman, făcând și un update cu privire la progresul filmului.

Da, îl scriu chiar acum”, a spus Knight. „Aproape am terminat și vom începe curând filmările… Am înființat niște studiouri de film și televiziune în boemul cartier Digbeth, în Birmingham.”

El a adăugat: „Vom filma în studiourile din Digbeth și în locații din Digbeth, în Birmingham. Digbeth și Small Heath sunt locurile în care Peaky Blinders cutreieră de fapt. Deci este ca și cum Peaky s-ar întoarce acasă”.

Întrebat dacă vor exista personaje cunoscute, Knight a răspuns: „Desigur, dar și câteva fețe noi care sperăm că vor fi destul de surprinzătoare”.

Knight și-a reiterat, de asemenea, comentariile anterioare conform cărora filmarea lungmetrajului va începe probabil în 2023, adăugând: „Sper că vom reuși să filmăm în decurs de 18 luni”.

Al șaselea și ultimul sezon  „Peaky Blinders” s-a încheiat în aprilie anul acesta. Knight a confirmat anterior că este în lucru un lungmetraj, care va fi o „poveste foarte specifică bazată pe o istorie adevărată din al Doilea Război Mondial”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Al șaselea și ultim sezon „Peaky Blinders” va fi lansat pe 27 februarie