Sean Penn a reușit să plece din Ucraina pe jos, abandonându-și mașina

De: Ana Obretin / 02.03.2022, 14:47
Sean Penn a reușit să plece din Ucraina pe jos, abandonându-și mașina

Chiar înainte de intensificarea atacurilor rusești asupra mai multor orașe din Ucraina, actorul Sean Penn a reușit să părăsească țara atacată de armata lui Vladimir Putin.

Starul american se afla în Ucraina pentru a realiza un documentar despre acest tragic conflict. În mijlocul „femeilor și copiilor” care încercau și ei să meargă spre Vest, acesta și-a abandonat mașina și a continuat să meargă pe jos până la granița cu Polonia.

CITEȘTE ȘI: Ucraina câștigă războiul pe social media. Melodie virală dedicată dronei Bayraktar (VIDEO)

Gérard Depardieu face primele comentarii despre prietenul Vladimir Putin și poziția privind Ucraina

„Eu și doi colegi am mers câțiva kilometri până la granița poloneză după ce ne-am abandonat mașina pe marginea drumului”, a explicat acesta, luni, pe Twitter, într-un mesaj care însoțește o fotografie.

În imagine, acesta poate fi văzut târându-și valiza pe roți în timp ce mai multe mașini staționează pe marginea unui drum. „Aproape toate mașinile din această fotografie au în ele doar femei și copii, majoritatea fără bagaje vizibile, vehiculul lor fiind singurul bun de valoare”, se mai arată în mesaj. 

De atunci, cineastul nu a mai oferit detalii despre locul în care se află sau dacă el continuă să-și filmeze documentarul despre refugiați.

Săptămâna trecută, starul filmului „Mystic River” s-a întâlnit cu președintele ucrainean Volodimir Zelensky la Kiev și a participat la un briefing de presă în timp ce Rusia începea invadarea țării. În noiembrie 2021, Sean Penn a mers în Ucraina pentru a se întâlni cu soldați.

„Dacă nu cedează, cred că domnul Putin va fi făcut cea mai groaznică greșeală a întregii omeniri”, a declarat Sean Penn pentru USA Today sâmbătă.

CITEȘTE ȘI: „Marius Tucă Show” începe cu o ediție specială ”Războiul din Ucraina” pe Gândul

Foto:Profimedia Images