Sebastian Stan, transformare spectaculoasă pentru filmul „A Different Man”

De: Nicoleta Lepădatu / 28.07.2022, 12:12
Sebastian Stan, transformare spectaculoasă pentru filmul „A Different Man”

Sebastian Stan a prezentat o primă fotografie pe Instagram din viitoarea sa dramă indie „A Different Man”, care i-a uimit pe fani. Stan joacă rolul unui bărbat cu neurofibromatoză care suferă o intervenție chirurgicală de reconstrucție facială, doar pentru a deveni obsedat de un actor pe care îl joacă într-o piesă bazată pe viața acestuia. Renate Reinsve și actorul „Under the Skin” Adam Pearson joacă alături de Stan.

„A Different Man” este produs de A24. Drama, scrisă și regizată de Aaron Schimberg, este în prezent în producție în New York. Fotografiile paparazzi de pe platou au dezvăluit pentru prima dată transformarea șocantă a lui Stan în film. Actorul a publicat apoi pe Instagram o primă imagine oficială a transformării sale bazate pe proteze. Sebastian Stan este și producător executiv al proiectului.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan)

Stan a confirmat pe Instagram că Mike Marino este responsabil pentru protezele care i-au permis transformarea spectaculoasă. Marino a câștigat recent aprecieri pentru transformarea lui Colin Farrell în Pinguinul pentru „The Batman” de Matt Reeves. Creditele sale suplimentare includ „Coming 2 America”, „The Irishman” și „Joker”, printre alte filme.

„A Different Man” marchează continuarea muncii  lui Sebastian Stan în spațiul filmelor indie după „Fresh”, preferatul publicului și al criticii de la Sundance din acest an. Stan joacă, de asemenea, în thriller-ul de comedie de la A24, „Sharper”, care îi mai are în distribuție pe Julianne Moore, Justice Smith și John Lithgow. Filmul, regizat și co-scris de Benjamin Caron, va debuta pe Apple TV+

Sebastian Stan a primit recent o nominalizare la Emmy pentru munca sa din seria limitată Hulu „Pam & Tommy”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Trailerul miniseriei Hulu „Pam & Tommy”, cu Sebastian Stan și Lily James, a fost lansat (Video)