Trailerul miniseriei Hulu „Pam & Tommy”, cu Sebastian Stan și Lily James, a fost lansat (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 18.11.2021, 08:19
Trailerul miniseriei Hulu „Pam & Tommy”, cu Sebastian Stan și Lily James, a fost lansat (Video)

Lily James și Sebastian Stan pot fi văzuți pentru prima dată ca Pamela Anderson și Tommy Lee în trailerul pentru foarte așteptatul serial  Hulu, „Pam & Tommy”.

Seria limitata este o comedie cu opt episoade și are ca subiect relația dintre Pamela Anderson, vedeta de atunci Baywatch și toboșarul Mötley Crüe, Tommy Lee, care s-au căsătorit la mai puțin de o săptămână după ce s-au cunoscut în 1995. O casetă pe care au înregistrat-o făcând sex în timpul lunii de miere a fost furată din casa lor și distribuită online. Anderson și Lee au dat în judecată distribuitorul, Internet Entertainment Group, și în cele din urmă au ajuns la o înțelegere prin care înregistrarea a devenit din nou publică.

Serialul, cu un scenariu semnat de Rob Siegel și DV DeVincentis și regizat de Craig Gillespie („I, Tonya”), explorează, de asemenea, celebrele casete sexuale ale cuplului, dar și subiecte sensibile, precum abuzul conjugal. Nici Pamela Anderson, nici Tommy Lee nu sunt implicați în serial, care îi are ca producători executivi pe Seth Rogen și Evan Goldberg. Lily James, pentru care „Pam & Tommy” se așteaptă să fie un rol important, și Sebastian Stan dețin rolurile principale într-o distribuție care îi include și pe Seth Rogen, Nick Offerman, Andrew Dice Clay și Taylor Schilling.

Seria limitată va avea premiera pe 2 februarie, pe Hulu.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Sebastian Stan și Lily James: Primele imagini din miniseria despre Pamela Anderson și Tommy Lee