MTV Movie and TV Awards: „WandaVision”, marele câștigător; Sebastian Stan, printre premiați

De: Ana Obretin / 17.05.2021, 09:25
MTV Movie and TV Awards:

WandaVision” și „The Falcon and the Winter Soldier”, cu Sebastian Stan, s-au numărat printre câștigătorii galei MTV Movie and TV Awards, a cărei primă parte a avut loc duminică seară la Hollywood. 

La evenimentul găzduit de Leslie Jones, unde au fost recompensate producțiile cu scenariu din ultimul an, au mai fost premiați actori precum Anthony Mackie, Elizabeth Olsen, Kathryn Hahn și Regé-Jean Page, în timp ce Scarlett Johansson și Sacha Baron Cohen au primit premii speciale.

Show-ul Disney-Marvel Studios „WandaVision” a fost, cu patru trofee, marele câștigător, fiind desemnat cel mai bun serial. De asemenea, pentru rolul din această producție, Elizabeth Olsen a primit premiile pentru cea mai bună actriță într-un serial, dar și cea mai bună scenă de luptă, trofeu împărțit cu Kathryn Hahn, cea din urmă primind și distincția pentru cel mai bun personaj negativ, potrivit The Hollywood Reporter.

Câștigătorii au fost anunțați într-o ceremonie difuzată în direct de la Palladium din Los Angeles, care a beneficiat și de public.

Gazda evenimentului, Leslie Jones, a câștigat premiul pentru cel mai bun rol de comedie, pentru „Coming 2 America”.

La capitolul filme, „To All Boys: Always and Forever” a fost desemnat cel mai bun lungmetraj, iar Chadwick Boseman a câștigat postum trofeul pentru cel mai bun rol într-un film, cel din „Ma Rainey’s Black Bottom”. 

Duoul Disney-Marvel a fost o prezență constantă pe tot parcursul galei MTV Movie and TV Awards. Anthony Mackie a câștigat două premii pentru rolul său din miniseria „The Falcon and the Winter Soldier„, cel pentru cel mai bun erou și cel pentru cel mai bun duo, făcut cu Sebastian Stan.

Premiul Generation i-a fost acordat actriței Scarlett Johansson, în timp ce premiul pentru geniu al comediei l-a primit Sacha Baron Cohen.

Printre ceilalți câștigători ai galei se numără Regé-Jean Page, care a primit premiul pentru cel mai bun debut, pentru rolul din hitul Netflix „Bridgerton”, Chase Stokes și Madelyn Cline – premiul pentru cel mai bun sărut, din producția „Outer Banks”, Victoria Pedretti – cea mai înspăimântătoare performanță, din „The Haunting of Bly Manor”, și Julie and the Phantoms – cel mai bun moment muzical, din „Edge of Great”.

Luni, MTV va anunța primele sale premii pentru producții fără scenariu. „RuPaul’s Drag Race” este nominalizată la patru premii, iar printre concurenți se mai numără „90 Day Fiancé”, „Bling Empire”, „Legendary, Love & Hip Hop: Atlanta”, „Nailed It!”. 

Gala MTV Movie & TV Awards dă, în mod tradițional, startul sezonului superproducțiilor de vară în cinema, dar și al marilor premii decernate pentru televiziune. Anul trecut, evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei.

CITEȘTE ȘI: Sebastian Stan va juca în noul film din seria „Căpitanul America” 

Sebastian Stan, cel mai sexy abdomen de pe Broadway!

Actorul Haaz Sleiman vorbește despre un sărut în primul film cu supereroi gay Marvel 

Disney şi-a extins interdicţia asupra fumatului în filmele Marvel şi în cele din seria „Star Wars” 

Foto: Profimedia Images