Sebastian Stan și Lily James: Primele imagini din miniseria despre Pamela Anderson și Tommy Lee

De: Ana Obretin / 08.05.2021, 10:05
Sebastian Stan și Lily James: Primele imagini din miniseria despre Pamela Anderson și Tommy Lee

Primele imagini cu actorii Lily James și Sebastian Stan în rolurile Pamela Anderson și Tommy Lee din miniseria „Pam și Tommy” au fost făcute publice de platforma Hulu.

Producția va prezenta adevărata poveste din spatele lansării primului film viral din istorie – caseta porno realizată de actrița Pamela Anderson și rockerul Tommy Lee. Alături de Stan și James, seria îi mai are în rolurile principale pe Seth Rogen, Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spencer Granese și Mozhan Marnò. Rogen îl va interpreta pe Rand Gauthier, omul care a furat și vândut caseta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de HeyUGuys (@heyuguysofficial)

Pamela Anderson și Tommy Lee nu sunt implicați în realizarea miniseriei cu Sebastian Stan, care este scrisă și produsă de Robert Siegel și DV DeVincentis. 

Actorul Sebastian Stan a publicat o fotografie pe contul său de Instagram, cu un citat din Tommy Lee: „Nu ne oprim din joc pentru că îmbătrânim, îmbătrânim pentru că nu mai jucăm”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sebastian Stan (@imsebastianstan)

Aceasta nu este singura serie produsă de Hulu aflată în prezent în lucru despre o persoană reală ce nu este implicată în producție. Hulu pregătește și o miniserie despre legenda boxului Mike Tyson, pe care pugilistul a calificat-o drept „nepotrivită”.

Lily James a devenit cunoscută după ce a jucat în serialul de succes „Downton Abbey” și o adaptare a romanului „Război și pace” din 2016. Ea a mai jucat în filme ca „Cenușăreasa/ Cinderella” și „Mamma Mia! Here We Go Again”.

Cel mai recent, Stan a apărut în seria Disney Plus “The Falcon and The Winter Solider”, unde și-a reluat rolul din Universul Marvel. În vârstă de 38 de ani, Sebastian Stan este născut în Constanța. El s-a mutat în Austria, apoi în SUA, unde a urmat cursuri de actorie. A jucat în seriale precum „Kings” și „Gossip Girl”. În 2016, a primit un rol important în superproducția „Captain America: Civil War”James Bucky Barnes (Winter Soldier), pe care l-a repetat în alte câteva filme.

CITEȘTE ȘI: Sebastian Stan va juca în noul film din seria „Căpitanul America” 

Sebastian Stan, cel mai sexy abdomen de pe Broadway!

Povestea “Cenușăreasa” spusă de Camila Cabello va fi lansată în streaming înainte de cinematografe

 Pamela Anderson, declaraţie şocantă! Actriţa nu se consideră o femeie frumoasă

Foto: Profimedia Images