Povestea “Cenușăreasa” spusă de Camila Cabello va fi lansată în streaming înainte de cinematografe

De: Loredana Toma / 08.05.2021, 09:17
Povestea “Cenușăreasa” spusă de Camila Cabello va fi lansată în streaming înainte de cinematografe

Noua versiune a poveștii “Cenușăreasa/ Cinderella”, având-o pe Camila Cabello în rolul principal, va fi lansată pe platforma Amazon Prime Video înainte de a apărea în cinematografe. Încă nu sunt cunoscute alte detalii privind o dată de lansare online a poveștii, care a fost deja întârziată un an, din cauza pandemiei, însă planurile sunt să apară spre sfârșitul anului.

Filmul, o versiune marca Sony, urma să fie lansat pe marile ecrane în luna iulie a acestui an, dar studioul a optat să le ofere licența de difuzare celor de la Amazon Prime, pentru că prezența spectatorilor în cinematografe nu este atât de mare precum era înainte de pandemie.

Povestea “Cinderella” a fost scrisă și regizată de  Kay Cannon, cunoscut pentru crearea francizei “Pitch Perfect”. În adaptarea poveștii copilei orfane care își va întâlni prințul, actorul Billy Porter îl portretizează pe nașul Cenușăresei, iar  Idina Menzel este mama sa vitregă și rea. Din distribuție mai fac parte actorii Nicholas Galitzine, în rolul prințului Robert, Pierce Brosnan, care îl interpretează pe regele Rowan, și Minnie Driver, în rolul reginei Beatrice.

„Cinderella” include cântece originale de-ale Camilei Cabello 

Povestea lansată pe marile ecrane în 1950 a adus celebritatea melodiilor “A Dream Is a Wish Your Heart Makes”, iar noua versiune va cuprinde cântece originale semnate de Cabello și Menzel. De altfel, “Cinderella” este debutul actoricesc al Camilei, care are deja o carieră de succes în muzică. Artista a menționat că povestea este amuzantă și, totodată, puternică. “Cinderella” este unul dintre lucrurile acelea despre care simt că Dumnezeu le-a creat special pentru mine. Pur și simplu, nu am putut refuza. Sincer, este un vis pentru mine, dar, totodată, sunt și puțin speriată”, a declarat Cabello, potrivit Variety.

Camilla Cabello este o cântăreață și compozitoare cubanezo-mexicano-americană, care s-a lansat inițial cu grupul “Fifth Harmony”, format în timpul celui de-al doilea sezon al emisiunii „The X Factor”, în anul 2012, cu care a scos pe piață două albume de studio.

Ulterior, a debutat solo si a avut câteva colaborări de succes, printre care cea cu Machine Gun Kelly pentru single-ul „Bad Things” care a ajuns pe locul patru în clasamentul Billboard Hot 100. În 2019, artista a lansat melodia “Senorita” împreună cu iubitul  său, Shawn Mendes, iar, în scurt timp, piesa a ajuns pe locul 1 în preferințele ascultătorilor din toată lumea, inclusiv în România. Pe platforma de muzică Spotify, piesa a ajuns, în mai puțin de o săptămână, cel mai ascultat duet mixt.

CITEȘTE ȘI: „Cenuşăreasa” stârneşte controverse! Talia actriţei Lily James a fost subţiată pe computer?

Charlize Theron ar juca într-o variantă gay a filmului „Die Hard”

Designeri celebri reinterpretează pantoful Cenuşăresei

Foto: Profimedia Images