Finalul seriei “WandaVision” a blocat serverele Disney+ în SUA

De: Loredana Toma / 05.03.2021, 15:31
Finalul seriei “WandaVision” a blocat serverele Disney+ în SUA

Finalul seriei “WandaVision” a blocat serverele Disney+ în SUA, numărul fanilor care s-au grăbit să vizioneze episodul fiind prea mare.

Elizabeth Olsen, vedeta show-ului, a menționat de atât de multe ori faptul că finalul va avea parte de apariția șocantă a unui invitat, încât spectatorii au luat cu asalt platforma ducând la suprasolicitarea ei, până când aceasta a dat eroare.

”Ne pare rău, dar nu puteți viziona acest program. Vă rugăm să reîncercați. Dacă problema persistă, contactați echipa de suport tehnic a canalului Disney +. Cod eroare 39”, a fost mesajul pe care l-au primit unii dintre fani, care și-au exprimat nemulțumirea pe rețelele de socializare. Cele mai mari probleme le-au avut abonații de pe coasta de vest.

Olsen: “Finalul show-ului răspunde multor întrebări din episoadele anterioare”

Finalul show-ului marca Marvel Studios, cu Elizabeth Olsen, Paul Bettany și Kathryn Hahn, a devenit un punct fierbinte pentru fani, după ce a fost făcută informația privind invitatul surpriză. Aceasta este a doua oară când show-ul “WandaVision” duce la suprasolicitarea platformei Disney+, care are aproape 95 de milioane de abonați în întreaga lume. Cei mai mulți dintre fani au ținut neapărat să vizioneze episodul chiar la miezul nopții, imediat ce a fost disponibil, potrivit Deadline.

Cele nouă episoade ale show-ului au înregistrat un real succes, însă nu se știe, deocamdată, dacă acesta va continua cu un nou sezon. Potrivit unui interviu pe care Elizabeth Olsen l-a acordat emisiunii “The Tonight Show” găzduită de prezentatorul Jimmy Fallon, “finalul serialului va răspunde multor întrebări cărora fanii încercau, încă din episoadele trecute, să le găsească un răspuns”.

„WandaVision” este bazată pe personajele Marvel Comics Wanda Maximoff / Scarlet Witch and Vision, iar acțiunea are loc după evenimentele din „Avengers: Endgame” (2019).

CITEȘTE ȘI: Actorul Haaz Sleiman vorbește despre un sărut în primul film cu supereroi gay Marvel 

Disney şi-a extins interdicţia asupra fumatului în filmele Marvel şi în cele din seria „Star Wars” 

Actorul Tom Holland a dezvăluit titlul noului film „Spider-Man”

Foto: Profimedia Images