Serialul Disney Plus „Frumoasa și Bestia” a fost amânat pe termen nedeterminat

De: Nicoleta Lepădatu / 11.02.2022, 15:08
Serialul Disney Plus „Frumoasa și Bestia” a fost amânat pe termen nedeterminat

Serialul prequel „Frumoasa și Bestia” nu mai avansează așa cum era planificat la Disney Plus.

Potrivit unor surse, show-ul muzical live-action este amânat pentru o perioadă nedeterminată de timp din cauza problemelor creative și de programare. Se prevedea să înceapă filmările în această vară în Europa, dar anumite elemente creative nu erau încă gata, ceea ce ar fi întârziat filmările. Având în vedere problemele de programare pe care le-ar cauza acest lucru cu distribuția serialului, precum și constrângerile meteorologice, s-a decis amânarea până la o dată încă nestabilită în acest moment.

Vestea amânării vine la doar câteva zile după ce s-a anunțat că Rita Ora urmează să se alăture distribuției serialului, în timp ce Fra Fee este deja printre protagoniști, conform publicației Variety.

Seria a fost comandată la streamer în iunie 2021. Din distribuție ar fi trebuit să facă parte Luke Evans și Josh Gad reluând rolurile lui Gaston și, respectiv, LeFou (Louie), din filmul live-action din 2017 „Frumoasa și Bestia”. În plus, nou-venita Briana Middleton ar fi jucat-o pe Tilly, sora vitregă a lui Louie. Amplasat în regatul emblematic din „Frumoasa și Bestia” cu ani înainte de dragostea dintre Bestia și Belle, serialul îi va urma pe Gaston și LeFou în timp ce pornesc cu Tilly (după ce o revelație surprinzătoare din trecutul ei iese la iveală) într-o călătorie neașteptată.

Disney Plus a dat o comandă de opt episoade pentru serialul „Frumoasa și Bestia”.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: „Frumoasa și bestia” revine cu un prequel și cu o actriță nouă într-un rol cheie