Seth Rogen i se alătură lui Bill Murray în comedia-dramă a lui Aziz Ansari „Being Mortal”

De: Nicoleta Lepădatu / 25.03.2022, 08:08
Seth Rogen i se alătură lui Bill Murray în comedia-dramă a lui Aziz Ansari „Being Mortal”

Seth Rogen s-a alăturat distribuției „Being Mortal”, comedia-dramă și debutul regizoral al lui Aziz Ansari pentru Searchlight Pictures.

Rogen va juca alături de Bill Murray și Ansari în filmul bazat pe cartea de non-ficțiune a expertului în sănătate Atul Gawande „Being Mortal: Medicine and What Matters in the End”. The New York Times Review of Books a descris-o ca fiind „o privire emoționantă și clară asupra îmbătrânirii și morții în societatea noastră și asupra daunelor pe care le facem transformând-o într-o problemă medicală, mai degrabă decât într-una umană”.

Ansari a scris și scenariul pentru „Being Mortal” și produce împreună cu Youree Henley. Henley a lucrat cu Murray ca producător la „On the Rocks” din 2020  și cu Ansari la viitorul proiect special al comedianului, „Nightclub Comedian”. Taylor Friedman și Cameron Chidsey supervizează proiectul pentru Searchlight Pictures.

Producția pentru „Being Mortal” va începe în aprilie, Searchlight Pictures având programat să lanseze filmul în cinematografe în 2023. Seth Rogen are un rol și în „Pam & Tommy”,  de la Hulu, care îi are în distribuție pe Lily James și Sebastian Stan. El a jucat recent în filmele HBO Max „An American Pickle” și „Long Shot”, alături de Charlize Theron.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Bill Murray va lansa o colecția NFT bazată pe poveștile sale din viața reală

James Franco şi Seth Rogen, vedetele unui mini-episod special “Test de supravieţuire în doi”