Bill Murray va lansa o colecția NFT bazată pe poveștile sale din viața reală

De: Nicoleta Lepădatu / 24.03.2022, 16:24
Bill Murray va lansa o colecția NFT bazată pe poveștile sale din viața reală

Bill Murray este în sfârșit gata să vorbească despre toate acele „Povești despre Bill Murray”.

Dar în mod atât de caracteristic lui Bill Murray, actorul nu își va dezvălui trecutul și gândurile într-un mod convențional.

Enigmaticul și iubitul actor din „Caddyshack” și „Ghostbusters” colaborează cu site-ul de fotografii virale și compania de streaming The Chive pentru a intra în spațiul NFT cu o linie de obiecte de colecție blockchain care vor spune povești verificate de Murray.

Fiecare NFT din colecția Bill Murray NFT 1000 oficial va avea o grafică unică a lui Murray și un text însoțitor cu scurte anecdote despre actor pe care fie le-a dezvăluit personal companiei, fie le-a verificat să nu fie printre materialele publicate anterior.

După cum spune cofondatorul Chive Media Group, John Resig: „L-am întrebat pe Bill ce crede despre toate poveștile care se spun despre Bill Murray. Bill a răspuns surprinzător de sincer: „Îmi plac foarte mult, chiar am fost prezent la câteva.” Bill s-a aplecat cu acea sclipire răutăcioasă în ochi, „Dar sunt mai multe povești acolo, povești mai bune.” L-am întrebat pe Bill de ce nu se hotărâse să le spună, să completeze piesele lipsă din mitologie? „Momentul nu a fost niciodată potrivit, nici vehiculul de povestire. Nu vreau să filmez un documentar sau să scriu o autobiografie.”

Foto: Profimedia Iages

CITEȘTE ȘI: Un set de NFT-uri, lansat luna viitoare, la a 55-a aniversare a lui Kurt Cobain

O înregistrare realizată de Whitney Houston pe când avea 17 ani a fost vândută la o licitație NFT cu 1 milion de dolari

Keanu Reeves a vorbit despre NFT-uri, Cyberpunk 2077, criptomonede și metavers