Sezonul 2 din serialul Netflix „Love 101‟ va avea premiera pe 30 septembrie

De: Nicoleta Lepădatu / 06.07.2021, 14:16
Sezonul 2 din serialul Netflix „Love 101‟ va avea premiera pe 30 septembrie

Sezonul secund şi ultimul al serialului turcesc „Love 101” va fi lansat de Netflix la finalul lunii septembrie.

După ce primul sezon s-a încheiat cu scuze explozive, iar adevărul a ieșit la iveală în ceea ce îi privește pe Burcu și Kemal, poveștile majore par a fi destul de clare, dar asta nu înseamnă că au rămas o mulțime de răspunsuri pentru cel de-al doilea sezon.

Osman, Isik, Sinan, Eda și Kerem sunt exmatriculați de la școală atunci când refuză să-și ceară scuze colegilor lor. După o rugăminte din inimă adresată membrilor consiliului profersoral, Burcu reușește să-i salveze pe toți ultima dată, înainte de a-și da seama cum s-au amestecat în viața ei amoroasă.

În ciuda tuturor, Burcu și Kemal încheie seria împreună. Kemal demonstrează că vrea să lupte pentru Burcu. Kemal crede în dragostea lor, indiferent de modul în care a început. Cu toate acestea, finalul ne-a lăsat cu multe întrebări arzătoare. Așadar, avem o mulțime de motive să așteptăm cu nerăbdare sezonul al doilea.

Cu acțiunea desfășurându-se inițial în 1998, cu imagini din prezent ce conturează fiecare episod, „Love 101‟ urmărește un grup de tineri inadaptați care se pregătesc să pășească în lumea adulților în timp ce rezistă sistemului impus. Osman se îndrăgostește pentru prima dată. Eda și Kerem sunt prinși între ei înșiși și relația lor. Ișık trebuie să-l readucă la viață pe Sinan. Uneori trebuie să schimbi întreaga lume. Când eurile lor de adulți se reunesc, vor trebui să răspundă pentru acest lucru.

Produs de Ay Yapim, scris de Meric Acemi, serialul îi are în rolurile principale pe Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Pașalı, İpek Yazıcı, Ece Yüksel, Pınar Deniz și Kaan Urgancıoğlu. Acest sezon este regizat de Umut Aral și Gonenc Uyanik.

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: Obsesia pentru Pop-Tarts a lui Jerry Seinfeld se transformă într-un film Netflix

„Stranger Things”: Personaje noi în cel de-al patrulea sezon al serialului Netflix

Top 10 cele mai ascultate coloane sonore ale serialelor din toate timpurile, făcut de Spotify

Tags: