Shakira a semnat un contract cu NBC pentru show-ul „Dancing With Myself”

De: Nicoleta Lepădatu / 15.12.2021, 06:58
Shakira a semnat un contract cu NBC pentru show-ul „Dancing With Myself”

Shakira duce nebunia dansului pe rețelele sociale la un nivel cu totul nou. În parteneriat cu NBC, vedeta va realiza o emisiune de profil intitulată „Dancing with Myself”.

Inspirat de propria pasiune a Shakirei pentru dans, show-ul „Dancing with Myself” este o competiție pentru familii, care își propune să scoată la lumină talentul din fiecare persoană care va participa. În fiecare săptămână, un nou grup de dansatori de toate vârstele va concura într-o serie de provocări de dans care sunt concepute și demonstrate de creatorii celebri ai show-ului, inclusiv Shakira.

Concurenții au o perioadă limitată de timp pentru a învăța rutinele și pentru a adăuga elemente personale. Apoi li se oferă șansa de a interpreta dansul în fața unui public live. Pe măsură ce fiecare rundă a competiției se desfășoară, Shakira și juriul ei oferă feedback și încurajare, lăsând publicului decizia de a alege câștigătorul.

„Sunt încântată să fac parte dintr-o competiție de dans care pune atât de mare preț pe mișcarea creativă și pe modul în care aceasta se traduce în expresia personală, ca să nu mai vorbim de modul în care contribuie la un sentiment de comunitate”, a spus Shakira. „Am fost uluită de unele dintre talentele pe care le-am văzut datorită oamenilor care au propriile platforme prin intermediul rețelelor sociale. Dansul a fost o forță incredibil de puternică de-a lungul vieții mele și sunt dornică să arăt lumii cât de transformator, puternic și distractiv poate fi.”, a adăugat artista.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Există suficiente dovezi pentru a o judeca pe Shakira pentru evaziune fiscală, a decis o instanță spaniolă

Tags: