Sharon Stone se alătură distribuției filmului DC „Blue Beetle” în rolul Victoriei Kord

De: Nicoleta Lepădatu / 30.03.2022, 09:03
Sharon Stone se alătură distribuției filmului DC „Blue Beetle” în rolul Victoriei Kord

Sharon Stone a fost selectată să o interpreteze pe ticăloasa Victoria Kord în viitoarea producție DC „Blue Beetle”, primul său film cu super-eroi în care apar personaje latino, conform publicației Variety. Victoria Kord este un nou personaj creat special pentru film, care va avea premiera în cinematografe pe 18 august 2023.

Și Raoul Max Trujillo („Mayans M.C.”) va face parte din distribuția „Blue Beetle” în rolul Carapax the Indestructible Man. Sharon Stone și Trujillo joacă alături de Xolo Maridueñ („Cobra Kai”) în rolul lui Jamie Reyes, alter ego-ul lui Blue Beetle, un justițiar cu un scarabeu pe coloana vertebrală care îi oferă puteri extraordinare și capacitatea de a emite energie albastră.

Bruna Marquezine o va interpreta pe Penny, protagonista feminină, în timp ce în film vor apărea și Belissa Escobedo și Harvey Guillén. Escobedo o va juca pe sora mai mică a lui Jamie, Milagros, în timp ce detaliile despre rolul lui Guillen sunt încă secrete. Angel Manuel Soto („Charm City Kings”) regizează după un scenariu scris de Gareth Dunnet-Alcocer („Miss Bala”). John Rickard va fi producător.

Aceasta este cel de-al doilea rol negativ al lui Sharon Stone, după portretizarea lui Laurel Hedare în filmul DC din 2004 „Catwoman”, având-o în rolul principal pe Halle Berry.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Sharon Stone se alătură  distribuției serialului „The Flight Attendant” în sezonul al doilea

Tags: