Shiloh, fiica lui Brad Pitt, și-a șters numele tatălui de pe profilul de social media

De: Loredana Toma / 10.02.2021, 17:29
Shiloh, fiica lui Brad Pitt, și-a șters numele tatălui de pe profilul de social media

Shiloh, fiica în vârstă de 14 ani a actorilor Brad Pitt și Angelina Jolie, a eliminat numele tatălui său de pe contul ei secret de pe platformele de socializare online. Încă nu se cunosc motivele pentru care acum tânăra a rămas doar cu numele Shiloh Jolie, însă acest fapt ar putea fi un dezavantaj pentru Brad Pitt în lupta pentru custodia celor șase copii pe care îi are cu Angelina Jolie.

În prezent, cei doi actori își împart responsabilitățile parentale în mod egal, iar copiii locuiesc cu mama lor în Los Angeles, însă se pare că Angelina nu ar fi mulțumită de modul în care Brad se ocupă de cei mici. Surse spun că actorul cere custodie comună, cu drepturi egale.

Dintre cei șase copii, Shiloh părea că ar fi fost cea mai atașată de Brad Pitt

Dintre cei șase copii ai fostului cuplu de la Hollywood, Shiloh părea că este cea mai apropiată de Pitt, iar această acțiune a sa ridică semne de întrebare și ar putea fi chiar un semnal negativ pentru actor, atât din punct de vedere legal, cât și emoțional.

Într-un interviul acordat recent publicației Vogue, actrița recompensată cu Oscar, în vârstă de 45 de ani, a calificat drept „niște ani destul de dificili” perioada de după despărțirea de Pitt, în 2016. Starul a spus că încă așteaptă să își revină emoțional.

Pitt și Jolie au divorțat legal în 2019, dar chestiunea privind custodia copiilor încă nu este rezolvată. Cei doi îi au împreună pe Maddox, de 19 ani, adoptat din Cambodgia, Pax, de 17 ani, adoptat din Vietnam, pe Zahara, în vârstă de 16 ani, adoptată din Etiopia, și copiii biologici Shiloh, de 14 ani, și Vivienne și Knox, de 12 ani.

CITEȘTE ȘI: Thrillerul “Those Who Wish Me Dead”, cu Angelina Jolie, va fi lansat pe 14 mai  

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au flirtat în scop caritabil 

Foto: Profimedia Images