Smiley a lansat piesa „Până la tine”, o declaraţie de iubire pentru fetiţa sa

De: Ana Obretin / 12.03.2021, 15:17
Smiley a lansat piesa

Smiley, care a devenit tată în urmă cu trei zile, a lansat piesa „Până la tine”, o declaraţie de iubire pentru fiica sa.

„Inima mi-a zis că ai sosit/ Cine-s eu să o contrazic?!/ Ai adus Soarele cu tine/ Pentru noi e răsărit/ Mi-ai arătat că până acum eu n-am iubit pe nimeni,/ Pe nimeni până la tine”, sunt o parte dintre versurile refrenului.

Piesa are deja videoclip, în care Smiley apare într-o expoziţie de tablouri care-l surprind în cele mai importante momente din cariera lui artistică, potrivit Agerpres, care citează un comunicat al casei Hahaha Production.

„Coproducţie HaHaHa Production şi Cat Music, cu muzica şi versurile compuse de Smiley împreună cu Dorian Micu, cu clipul regizat de Dorian, împreună cu Nicu Drăgan, şi producţia muzicală realizată de Florin Boka, Lucian Nagy şi Roland Kiss, „Până la tine” este un fel de „bun venit” pe lume pe care doar un artist are privilegiul de a-l spune”, potrivit comunicatului.

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima dată marți seară. Cântărețul a anunțat vestea pe contul său de pe rețeaua Instagram: „Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: ‘Am devenit părinți!’. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar @danaoprescu , medicul nostru, spune că este perfectă”.

CITEȘTE ȘI: Smiley l-a înlocuit pe Andi Moisescu, cât a fost bolnav de COVID, la masa juriului „Românii au talent”

Gina Pistol dezvãluie secretul dietei sale

Foto: Facebook/ Smiley