„South Park” revine în februarie cu primele episoade noi de după 2019

De: Nicoleta Lepădatu / 15.01.2022, 19:24
„South Park” revine în februarie cu primele episoade noi de după 2019

Fanii South Park pentru au din nou motive de bucurie.

Serialul emblematic difuzat de Comedy Central revine (în sfârșit) pentru episoade săptămânale, începând cu 2 februarie, după ce, la fel ca majoritatea celorlalte, producția a fost afectată de pandemie. Ceea ce face întoarcerea cu atât mai mult așteptată, mai ales că South Park împlinește 25 de ani anul acesta. Noul sezon va avea șase episoade.

Ultimul sezon complet din South Park a fost difuzat la sfârșitul anului 2019. Pe măsură ce pandemia a pus stăpânire pe lume, creatorii Trey Parker și Matt Stone, împreună cu echipa lor, au conceput un plan pentru a realiza câteva episoade de o oră: „The Pandemic Special”, care a avut premiera pe 30 septembrie 2020 și „Specialul de vaccinare South ParQ” de anul trecut, care a avut premiera pe 10 martie.

Parker și Stone au încheiat o nouă înțelegere în august anul trecut, care durează până în 2027 și include 14 proiecte exclusive Paramount+, împreună cu seria emblematică ce a fost reînnoită până în sezonul 30. Două dintre aceste 14 filme pentru TV au fost lansate la sfârșitul anului trecut, unul în noiembrie iar celălalt în decembrie.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Filmul „South Park” cu adulții Stan și Kyle. Au fost lansate primele imagini (VIDEO)

 

Tags: