Creatorii „South Park” au semnat un acord de 900 mil. dolari pentru 14 filme generate din serial

De: Nicoleta Lepădatu / 06.08.2021, 06:57
Creatorii „South Park

Creatorii „South Park”, Trey Parker și Matt Stone, au semnat un nou acord cu ViacomCBS, pentru a produce 14 filme pentru Paramount+. Filmele, generate din serial, vor avea premiera exclusiv pe rețeaua de streaming. Da, ați citi bine, se vor lansa 14 noi filme „South Park”.

Studiourile MTV Entertainment i-au convins pe creatorii „South Park”, Trey Parker și Matt Stone, să încheie un nou acord care va dura până în 2027 și cae include 14 filme noi realizate exclusiv pentru Paramount +, două în fiecare an, începând din 2021. De asemenea, va fi reînnoită seria emblematică „South Park” până la sezonul 30 (în 2022 se va lansa cel de-al 25-lea sezon). Acordul valorează 900 de milioane de dolari.

Potrivit șefului MTV Entertainment, Chris McCarthy, compania lucrează și cu Parker și Stone la noul conținut original. „Francizarea conținutului de marcă precum „South Park” și dezvoltarea de noi proiecte cu talente extraordinare precum Matt și Trey se află în centrul strategiei noastre de a continua să creștem Paramount +”, a spus McCarthy într-un comunicat.

Știrea a apărut joi dimineață, în timp ce ViacomCBS și-a publicat raportul financiar pentru al doilea trimestru.

Noile filme vor avea premiera exclusiv pe Paramount +, o mișcare care poate supăra unii fani, deoarece întreaga arhivă a serialului Comedy Central se află pe HBO Max, la fel ca și filmul din 1999, South Park: Bigger, Longer & Uncut. Noile filme par a fi o modalitate de a obține programarea „South Park” pe propriul serviciu de streaming al ViacomCBS după ce a încheiat acordul HBO Max, în 2019.

O sursă a spus pentru publicația Hollywood Reporter că Parker și Stone se gândesc la cele două filme inițiale ca la o poveste mare împărțită în jumătăți.

Serialul South Park” se difuzează de 24 de ani, fiind unul dintre cele mai îndelungate seriale din istoria televiziunii. De-a lungul anilor Trey Parker şi Matt Stone au reuşit să menţină calitatea serialului prin faptul că produc doar între şase şi zece episoade pe an. Fiecare sezon este produs pe parcursul a mai multe luni în Los Angeles.Serialul South Park” se difuzează de 24 de ani, fiind unul dintre cele mai îndelungate seriale din istoria televiziunii. De-a lungul anilor Trey Parker şi Matt Stone au reuşit să menţină calitatea serialului prin faptul că produc doar între şase şi zece episoade pe an. Fiecare sezon este produs pe parcursul a mai multe luni în Los Angeles.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: 10 lucruri amuzante despre South Park

Tags: