10 lucruri amuzante despre South Park

De: Nicoleta Nicolae / 15.02.2015, 09:00
10 lucruri amuzante despre South Park
Cel mai vizionat serial de la Comedy Central Extra se întoarce cu episoade noi. Începând cu 9 Martie la ora 23.00 fii pregătit să râzi mai tare şi mai puternic decât oricând. Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman şi Kenny Mccormick se întorc cu aventuri bizare din oraşul lor din Colorado.

Pentru fanii serialului, iată câteva lucruri pe care nu le ştiaţi despre South Park!

 1. Cum a început totul: Trey Parker şi  Matt Stone erau colegi de facultate la Universitatea din Colorado în 1992 când au făcut un un filmuleţ animat. Unui director al canalului de televiziune i-a plăcut mult, iar restul se spune că e istorie!

 2.Există o anumită specie de muşte de fructe care moare după doar 2 zile după ce a fost infectată cu o anumită bacterie. Specia a fost botezată Kenny, după Kenny Mccormick din South Park.

 3. George Clooney şi-a dorit să apară în South Park. I-a fost oferit rolul câinelui lui Stan. A acceptat şi a livrat lătrături destul de bune. Jay Leno a asigurat mieunăturile pentru pisica lui Cartman. Celebrităţi precum Samuel L. Jackson, Steven Spielberg sau Jerry Seinfeld şi-au oferit vocile de asemenea însă au fost refuzaţi.

 4. Personajul lui Kenny este inspirat  din viaţa reală. Este un prieten din copilărie al lui Trey Parker care se numea chiar Kenny. Era cel mai sărac copil din oraş, purta o jeaca mare şi groasă care-I distorsiona vocea şi lipsea deseori de la şcoală, ceea ce îi inspira pe colegii de clasă  să glumească spunând că a murit.

 5. Melodia “Chocolate Salty Balls” a ajust numărul unu în topul UK Single Charts.

 6. În aproape fiecare epsod din South Park este “ascuns” un extraterestru.

 7. Filmul South Park deţine recordul mondial Guinness pentru “cele mai multe înjurături într-un film animat”. A conţinut 399 de cuvinte obscene, incluzând de 144 de ori cuvântul “fuck”.

 8. Primul episod din South Park a avut un buget de $300,000 şi a fost produs în trei luni şi jumătate.

 9. Motivul pentru care Tom Cruise este literalmente în dulap în unul din episoade a fost modul în care Trey Parker a încercat să evite eventualele repercusiuni legale în cazul în care ar fi spus direct că este homosexual. Avocaţii nu i-au dat voie, aşa că a rescris scena în care l-a închis pe Tom în dulap.

 10. Atunci când South Park au difuzat episodul anti “Family Guy” au primit flori din partea echipei “The Simpsons”.€™