Turcia va infrunta Germania cu doar 12 jucatori de camp

Apropo.ro / 24.06.2008, 09:43
Turcia va infrunta Germania cu doar 12 jucatori de camp
Reprezentativa Turciei va avea un lot de 14 fotbalisti pentru meciul cu Germania, 12 jucatori de camp plus 2 portari.

Reprezentativa Turciei se afla intr-o situatie dramatica inaintea semifinalei cu Germania, deoarece au ramas in doar 12 jucatori de camp, plus doi portari.

Patru jucatori sunt suspendati (portarul Volkan, fundasul Emre Asik, mijlocasii ofensivi Tuncay si Arda), iar alti cinci sunt accidentati (fundasii Emre Gungor si Servet Cetin, varful Nihat Kahveci, mijlocasii Emre Belozoglu si Tumer Metin).

Federatia turca a solicitat forului european acordarea unei derogari, pentru a putea aduce de urgenta macar un jucator din afara lotului oficial de 23.

UEFA insa nu a raspuns favorabil solicitarii turcilor, desi acestia se afla intr-o situatie iesita din comun, cu doar 14 jucatori valizi!

"Am aratat de atatea ori ca suntem in stare sa facem imposibilul si am incredere ca vom ajunge in finala", a declarat Fatih Terim, selectionerul Turciei.

  Citeste si:

Romanii se multumesc cu putin! A avut dreptate Boloni?

Romanii se multumesc cu putin! A avut dreptate Boloni?

Dupa ce am vazut cu totii ca echipa Romaniei a fost distribuita in grupa C a Euro 2008, supranumita si "grupa mortii" de catre specialisti, am sperat ca jucatorii nostri vor avea ambitia necesara pentru a infrunta cu daruire marile puteri fotbalistice ale lumii.

 

Dinamo si-a tras mijlocas brazilian

Dinamo si-a tras mijlocas brazilian

Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, a declarat ca mijlocasul brazilian Alberto Constancia Thiago de la Seriff Tiraspol a semnat un contract de joc cu formatia alb-rosie.

Thiago este jucatorul nostru pentru ca a semnat. Este singura certitudine. Nu pot spune pe ce perioada a semnat pentru ca asta e treaba noastra, dar nu pe mai putin de trei ani. Nu stiu cind se va alatura lotului in cantonamentul din Germania”, a spus Dinu.

Se pare ca in schimbul jucatorului de 23 de ani, care a evoluat in editia trecuta in 31 de meciuri pentru Serif si a marcat sase goluri, Dinamo a platit suma de 450.000 de euro.

 

Steaua a transferat un atacant "unicat" in Romania (VIDEO)

Steaua a transferat un atacant

Valeriu Argaseala a declarat ca atacantul formatiei Alaves, Arthuro, a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu formatia din Ghencea.

 

Lupescu il ataca dur pe "vagabondul" de Dragomir

Lupescu il ataca dur pe

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, il ataca dur pe presedintele LPF despre care spune ca ii santajeaza pe presedintii din Liga 1.

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Citeste si:

Imagine: Mediafax Foto