Starul „CSI: Vegas” William Petersen, internat în spital după ce s-a simțit rău la filmări

De: Nicoleta Lepădatu / 23.08.2021, 11:50
Starul

Starul „CSI: Vegas” William Petersen, a fost spitalizat pentru o perioadă scurtă de timp, după ce s-a simțit rău pe platourile de filmare ale serialului.

Cu toate acestea, un reprezentant al lui  William Petersen a spus că actorul în vârstă de 68 de ani a fost dus la spital „ca măsură de precauție”, deoarece a fost epuizat de multele ore de lucru pe platourile de filmare ale serialului în ultimele 12 săptămâni. Conform publicației Variety, Petersen a ieșit din spital și se recuperează. Reprezentanții studiourilor CBS nu au comentat legat de starea de sanatate a actorului.

William  Petersen își reia rolul lui Gil Grissom din longevivul serial TV „CSI: Crime Scene Investigation” din noua serie, care va avea premiera pe CBS, pe 6 octombrie. Petersen este, de asemenea, producător executiv la „CSI: Vegas”, așa cum a fost și în seria   „CSI” originală. Pentru munca sa la „CSI”, Petersen a câștigat un premiu Screen Actors Guild, a fost nominalizat la Globul de Aur și a avut trei nominalizări la Emmy ca producător al serialului.

Mare parte din distribuția originală a serialului se va regăsi pe genericul „CSI: Vegas”  Jorja Fox  revine în rolul Sara Sidle și Wallace Langham în cel al lui David Hodges. Paul Guilfoyle va fi, de asemenea, unul dintre starurile din distribuție, reluându-și rolul lui Jim Brass. Printre personajele noi din show-ul TV se numără Paula Newsome (Maxine Roby), Matt Lauria (Josh Folsom), Mel Rodriguez (Hugo Ramirez) și Mandeep Dhillon (Allie Rajan).

„CSI: Vegas” deschide un capitol nou pentru echipa „CSI” din Las Vegas, unde a început totul. Confruntându-se cu o amenințare existențială care le-ar putea distruge laboratorul, o nouă echipă strălucitoare de anchetatori medico-legali se alătură prietenilor vechi și trebuie să vină cu noi tehnici pentru a face dreptate în oraș.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Gary Sinise din ”CSI: New York” construieşte case pentru veteranii de război